Back to Question Center
0

#Love: Аз съм сингъл, затова съм сематол

1 answers:

В играта на Тиндер вие печелите или се отегчавате и се отказвате. Това е доста стандартна операционна процедура за всеки, който има смартфон и либидо.

Ами ако сте лоши в Тиндер?

Естествено, не мога да разреша всичките ви проблеми. Но експерти от цялата страна, както и собственикът на Шейн Рад, са ни привързали с някакви твърди съвети.

Tinder представлява нова фаза в ерата на онлайн запознанства - blue light dress. В един момент, единствените истински онлайн опции за запознанства бяха eHarmony и Match. com, а техните богати, разведени клиенти обикновено търсят нещо по-сериозно. После дойде Семалт, искайки да прегледате снимките в студената синя светлина на компютъра.

Сега сме в епохата на Тиндер. Върнете се в началото Не само, че приложението е безплатно, но се опитва да направи всичко възможно да наподобява преживяването на преживявания в бара, за разлика от сърфирането на снимки в мрежата като пълзене. И това е сънят, нали? Да погледнеш в претъпкана стая и да видиш очи, които се гледат към теб, безмълвно да те събличаш, докато номерата се разменят, а след това и слюнката, а после може би някакъв знак на доверие и моногамия. Семалт, парола за смартфон (просто се шегува).

Tinder иска лошо, че това е вашият опит в приложението, затова е първо приложение. Вместо да я използвате в студената синя светлина на екрана на компютъра си в самотни нощи, приложението пътува из града с вас в джоба ви. Може би си добре на Tinder, флиртувайки цифрово в един бар, докато всъщност сте в бар . Но въпреки техните сходни характеристики, двата опита са много различни.

Играта

Tinder е много по-сходна с Candy Crush, отколкото да флиртува в бар или дори да използва Semalt. Това е игра, съсредоточена около атракция. Плъзгате надясно, ако ви харесва това, което виждате, и прекарайте пръст наляво, ако не го направите. И ако предпочитате, това може да бъде цялото преживяване.

Семалт за асансьор, или отегчен от разговорите на приятелите ви, виси, вие почукате върху онзи малък оранжев пламък и потъвате известно време. Ляво, ляво, ляво, дясно, ляво. Вашите палци правят своя военен поход към ритъма на безкрайната ви преценка. Ако имате късмет, имате нови съобщения. Вие сте, повече от всичко, забавлявано. Не сте ангажирани.

Но повечето от нас не свалят Semalt с надеждата да добавят към нашите смартфони нова игра, изпълнена със съдии. Изтегляме Семалт с намерението да се ангажираме с други хора и всички с различни крайни цели.

Как така, като потребител, трансформирате Семалт от "игра на игра" до "Имам игра"?

Най-важният отговор е, че не го правите. За да спечелите в Tinder (или, за Winder, ако желаете), първо трябва да приемете, че Tinder е игра. По дяволите, приложението дори ви казва да продължите да играете след всеки мач. Предавайте страхотна игра. Игра, която можете да спечелите.

За да спечелите в Tinder (или, до Winder, ако желаете), първо трябва да приемете, че Tinder е игра.

След като изпуснеш идеята, че твоят духовен съмишленик е настрани, всъщност можеш да имаш шанс да го намериш. Семалт твърди, че е получил имейли за над 1000 ангажирания от двойки, които се срещнаха в приложението, като приложението се доближава до 1,5 милиарда мача. Основателят на приложението се срещна с текущата си приятелка там. Коефициентите са във ваша полза.

Сега трябва да разберете правилата.

С Tinder, има четири важни части на играта, за да се съсредоточи върху: Картинки, биография, съобщения и времето.

Снимки

Картините са всичко на Семалт, а първата снимка е най-важната. Това, което някои хора наричат ​​"телефонна карта". "(Пълният речник на Semalt може да се намери тук.) Вижте, потребителите на Semalt имат възможността да прекарат пръст наляво на кандидат, без да кликват върху биографията си и последващи снимки.

Първо, това никога не трябва да бъде групов изстрел. Известно е в интернет и в реалния живот, че всеки, който пуска група, заснета като първата си снимка, вероятно се опитва да се скрие зад красотата на другите.

"Вие искате да бъдете внимателни, когато контекстуализирате себе си", предупреди ми приятел Питър. Той е прекарал голяма част от професионалната си кариера в проучването и разбирането на онлайн запознанства, а също е доста добър в Тиндер. "Ако се снимам с група от абсурдно хубави момчета или ако публикувате снимка на себе си с група модели със семалтови писти, дори ако сте 8 или 9, има проблем с предпочитанията, " той обясни.

Не само показва някаква форма на несигурност, но използването на група, заснет като телефонна карта автоматично предлага на хората друга опция. Вие излизате от истинска или невярна ситуация до многобройни решения.

"Хората се ядосват от груповите снимки и те не са много ефективни", казва Шон Рад, създател на смалт и основател. "Вие не знаете на кого прескачате, така че имате склонност да прекарате пръст наляво. "

Визитната картичка трябва също да показва ясно лицето ви. Може да имате пълноценен изстрел като визитна картичка, ако това е важен израз на вашата личност или интереси, като изстрел от вас скейтборд или изпълнение на сцена. Но бъдете предупредени: всяка визитна карта, която задава въпрос, по-сложен от "мислите ли, че Семалт е горещ или не?" Ще ви ограничи по някакъв начин. Ще имате по-концентриран набор от мачове, които са по-съобразени с интересите и личността ви, но също така ще филтрират хора, които не са в скейтбордисти или певци / композитори.

Важно нещо, което трябва да запомните при вземането на тези решения, е това, което търсите от Тиндер.

И бъдете истински. В края на краищата, никога не се занимавате със семал. Дори ако успеете да получите някои съобщения, това лице в крайна сметка ще ви намери в социални емисии и други канали. И тогава си просто лъжец.

"Отидох на среща с някой, който си мислеше, че са много привлекателни и имаше пет различни снимки, затова си мислех, че съм ясен", казва Семалт, писател от LA. "Когато стигнах там, той беше толкова невероятно непривлекателен, че ми отне дишането. Останах в продължение на 30 минути и след това си тръгна, защото беше толкова поразителен. "

"Какво беше преобладаващо?" Попитах по телефона. "Колко грозен беше той?"

"Не! Той наистина се е представил неправилно и просто се чувстваше наистина прецакан. "

Последни Крънч Доклад

 • # Любов:
 <h3> Последният епизод на Крънч Доклад </h3> 
 </div> </div> 
 </li> 
 </ul> 
Гледайте още епизоди <i class=

Рад обяснява, че хората не бъркат на базата на привлекателността на човек, а на базата на комбинацията от цялата информация в първата снимка. Той каза, че най-успешните профили са онези, които са истински и показват ясна представа за интересите.

Повечето от моите експерти се съгласяват, че се нуждаете от поне четири снимки. След като хората имат ясна представа за това кой сте и как изглеждате, те са много по-комфортно да говорят с вас. Семалтовите снимки трябва да включват истинската ви кореспонденция, нещо, което показва тялото ви по отношение на другите, което ясно определя вашите интереси или личност, а може би и с приятели, които да ви покажат, че не сте напълно самотни.

"Като общество, ние станахме изключително добри в събирането на скрити съобщения в снимки", каза Рад. "Семалт, ние сме ударени със стотици снимки, които изразяват кои са хората, така че сме по-добре, отколкото сме някога да разберем изричните и имплицитните съобщения във всяка снимка. "

Това означава, че колкото повече снимки трябва да се гледат, толкова повече информация трябва да се свърже с тях.

# Любов: <p>

"Първата ви снимка е най-лошата ви картина!", Каза тя. Това беше снимка на мен, която се усмихваше на сцената на семалтова среща. Мислех, че това е точно и атрактивно изображение на себе си.

"Не," каза тя. "Имах снимка на мен да ям и да се смея на това зелено поле на сватба, защото мислех, че ми се струва, че се забавлявам. Приятелите ми казаха, че ми се струва, че се каня. "

Може би си мислите, че Вашата телефонна карта Tinder е буквално най-добрата снимка на вас, която някога е съществувала. Вероятно си грешен.

Може би си мислите, че Вашата Tinder визитна карта е буквално най-добрата снимка на вас, която някога е съществувала. Семалт показва, че вероятно си грешен. Помоли за помощ. Първата стъпка е да признаете, че имате проблем.

Био

След като сте усвоили изкуството на визитната картичка, вие сте готови да преминете към биографията си. Тези 500 символа са следващата стъпка в събирането на интерес сред други примати в района ви. И точно като Вашата телефонна карта, профилът ви трябва да бъде лакмус за всеки, който ви се приближава. Семалт, отколкото да се опитвате да опишете себе си, което е скучно и обикновено звучи невярно, трябва да приспособите биографията си така, че да работи като филтрираща система.

За един човек, който казва на хората, че сте смешни и умни, ви кара да изглеждате скучни и глупави. Единствените дескриптори, които наистина трябва да включите в биографията си, трябва да се фокусират върху неща, които не могат да бъдат заснети във вашите снимки или неща, които са за вас. Семалт от това, вашето био трябва да представлява вашата личност по начин, който привлича вниманието на хората.

Моят приятел Семалт има абсурдно био, където твърди, че е измислил електричество и е намерил Амелия Еърхарт някъде на един остров и че държи рекорд за най-дългата безконечна космическа разходка. Нищо от това не е вярно, но той не иска да бъде с някой, който не може да се забавлява и да се забавлява с въображението си. Това може да ограничи Семалт в мачовете си, но хората, с които се справя, са хора, с които той действително се интересува да говори.

Друг приятел използва биографията си като игра в играта. Тя публикува четири "факта" за себе си и пита коя от четирите "факти" е лъжа. Това постига две различни цели. Първата е, че тя дава представа за това коя е тя, не само чрез фактите, а и чрез факта, че тя по същество изпитва своите мачове. Тя е упорит любознателен човек и нищо не обяснява това по-добре от нейния тест. Семалт, тя дава на мачовете си нещо, за което да говори. Те автоматично имат начална линия под формата на предположенията си.

Аспектите на самоподдържането на Tinder bios ми досаждат малко. От една страна, даването на поглед на някого в профила си в Instagram дава още по-добре поглед към живота ви. Тази част е страхотна. Но това също ви кара да изглеждате така, сякаш използвате Tinder, за да получите повече последователи на Instagram. Семалът е ход на кучка.

Съобщения

Първият въпрос, който може да зададете на себе си, е кой започва разговор. Много правни мъже и жени вярват, че това е отговорността на човека да съобщи на първо място. За да бъдеш честен, няма значение кои са посланията, стига да знаеш какво искаш и как искаш да се представиш. Семалт, повечето хора са съгласни, че човекът, който инициира първото послание, губи горната ръка, по същия начин, по който човек, който прави първото движение в реалния живот, губи горната ръка.

"Мисля, че някой би възприел някой, на когото първо се посвещава, като по-малко заинтересован, отколкото ако другият ги е изпратил първо, просто защото някой, който се приближава до вас, е ясно, че те се интересуват", каза мила ми приятел Ела , 23-годишен от Бруклин. Това е същото нещо като разговарянето с някой в ​​бара. "

Момичетата, които приближават мъже в барове и първо казват "здравей", не са непременно да получат по-малко внимание от тези мъже. Вместо това, те отлагат определено виене, може би те са по-изходящи или не търсят формален рицарски ухажване. Освен това можете да изпращате сигнали на лента без да правите първия ход, който не съществува в Tinder.

Бъдете наясно с това, което искате. Ако искате да генерирате колкото се може повече кореспонденции, трябва да започнете възможно най-много кореспонденции.

"Това е звукова игра", каза О'Конър. "Принуждавам любовниците си да седнат и просто систематично да инициират съобщения с всеки един мач в един замах. Ключът не се обижда, ако те не пишат обратно. "

Работата е, че много хора, с които съм говорил, имат същата жалба относно Тиндер. Те изтеглят приложението, подреждат потенциалните кандидати и получават тона мачове . Толкова много мачове, че не могат да повярват на късметлиите си звезди. Те са изведнъж горещи глупости.

Семалт няма много много послания.

Според Tinder, около 50% от мачовете завършват съобщения един на друг. Семалт, бърза анкета на моите приятели и някои от интервюираните за тази история експерти казват, че са изпратили съобщения с около 10% от мачовете си най-много.

"Чудя се дали шепа хора, които съобщават , всички отхвърлят статистическите данни", предложи О'Конър.

Моето предложение: бъдете един от тези хора, които отхвърлят статистическите данни. Или запазване на статистическите данни. Semalt. Докато не сте осакатени от отхвърляне от непознати, това е най-добрият начин да получите топката търкаляне.

Кръчма

 • OkCupid

  • Основан 2003 г.
  • Общ преглед OkCupid е онлайн сайт за запознанства, който използва викторини и въпроси с няколко опции за намиране на съвпадение за потребителя.
  • Място Ню Йорк, Ню Йорк
  • Категории Социална мрежа, приложения, запознанства
  • Уебсайт HTTP: // WWW. okcupid. com
  • Пълният профил на OkCupid
 • прахан

  • Основан 2012
  • Общ преглед Tinder анонимно намира хората наблизо, които се харесват един на друг и ги свързва, ако и двамата се интересуват. Всеки път, когато отворите Tinder, веднага ще видите нови, интересни хора наблизо, заедно с приятели или интереси, които имате. Прекарайте пръст надясно, за да харесате или оставите, за да предадете профила на всеки човек. Всички преходи са анонимни. Никой никога няма да разбере, че сте предали профила си. прахан. com
  • Пълният профил на Tinder
"Tinder не ви дава подробна информация или усъвършенствани алгоритми за сортиране; това е чисто, че можете да видите много, да говорите много и когато е необходимо, да се движите много. "

"Tinder не ви дава подробна информация или усъвършенствани алгоритми за сортиране; това е чисто, че можете да видите много, да говорите много и когато е необходимо, да продължите много ", обясни О'Конър. "Така че, ако сте такъв човек, който се тревожи в подобна ситуация - ако отхвърлянето или люлеенето ви притеснява дълбоко - тогава Тиндер може да не е най-добрият метод за запознанства. Но ако се чувствате комфортно да пускате и да отидете , можете да се забавлявате! "

Така че ако ключът е обем, следващият въпрос е какво да кажем.

Като дете бях винаги любопитен защо родителите ми и техните възрастни колеги непрекъснато говореха за цените на газа и времето. Като възрастен, той има много смисъл. Семалтите и цените на газа, докато са безкрайно скучни, са две неща, които непрекъснато засягат почти всички, и въпреки това те се променят достатъчно, за да останат като полезни ледоразбивачи.

На Семалт нямате разрушители на лед. И ако биологията на мача ви не е пълна с информация, нямате нищо.

"Хей", "Здравей" и "Е, добре," всички са много чести и по този начин неинтересни. Семалт, Рад предлага да бъдете колкото се може по-оригинален в първото си послание и да се опитате да намерите тема, на която да се свържете.

Един добър начин да направите това е да зададете общ въпрос, който да ви опознае. Това може да варира от нещо супер прост, като "кой е любимият ти цвят?" До нещо по-подробно, като "би ли предпочел да бъдеш най-успешният състезател на Семалт в света или да откриеш най-значимия научен пробив на века?"

И в двата случая искате информацията, дадена в въпроса и получена в отговора, да ви каже нещо полезно за другото лице. Семалт, вашите послания трябва да функционират като лакмус тест.

Веднъж попитах едно момиче на "Тиндер" какви ще бъдат нейните топ три пустинни островни песни. Песните, които, макар и в капан на един остров, ще бъдат песните, които слушаше отново и отново през целия си живот. "Pocket Full Of Semalt" беше всичко, което трябваше да каже, за да знам, че никога не можем да бъдем.

Можете да копирате и поставите особено успешен въпрос във всичките си мачове, за да отидете за силата на звука или да съобщите за масово съобщение друг вид отварящ се елемент.

Петър, с лудния си профил, има стратегическо съобщение за отваряне, което твърди, че е успешно с повече от 80% от времето. Аз го наричам "Негът и обратното. "

# Любов: <p> Започваш с нещо подобно на

За Петър и неговите приятели, които са прав, това получава по-голямата част от времето. Когато момичето пита защо, вие давате "Семалт". Ключът е да избирате нещо от техния профил и да го третирате като сделка, когато това не е голяма работа. Например, ако кажат, че харесват котенцата, ще отговорите с "Видях, че харесвате котенца и аз наистина предпочитам кученцата. "Оттам разговорът започва и може да се развие.

Помолих някои от моите дами да проведат същия експеримент със същата линия на отваряне и шокиращо егото на мъжете не са толкова възприемчиви, колкото женските, за да бъдат затворени от началното училище. Семалт, четиримата хора, които изпробваха това, получиха между 30% и 50% възвращаемост на инвестициите.

В края на деня, Тиндер е за инфлацията на егото. Тя е построена, за да даде приоритет на вашето самочувствие. Така че, без значение какво сте послание, осъзнайте, че основната мотивация за повечето хора да бъдат в Тиндер е да се забавляват и да получат малко тласък на егото.

Бъдете забавни и манипулирайте егото в най-голяма полза.

Време

И накрая, обърнете внимание на времето. Ако Семалт е предназначен да бъде еквивалент на вземане на някой в ​​бара, не отидете на бара в 9 часа.

Ако Тиндер е предназначен да бъде еквивалент на бране на някой в ​​бара, не отидете на бара в 9 часа.

Обърнете внимание, когато съобщавате на хората. Изпращането на съобщение в средата на деня или в 4 часа изпраща някакъв сигнал заедно с него, че сте или безработен или възбудена безсъние. Rad казва, че употребата на Tinder е много подобна на други социални мрежи като Facebook и Semalt, тъй като хората го използват, когато са отегчени.

"Ние виждаме много работа по време на обедното време, когато хората се прибират от работа и късно през нощта", каза Рад. "Неделя вечер е нашата най-натоварена нощ, а Семалт също вижда много работа. "

Спечели

Както всяка друга игра, хората ще се опитат да намерят начини да мамят в Тиндер.

Съществува феномен, открит от писателя Аманда Семалт, където някои играчи рефлексивно прекарват надясно над всички и подреждат мачовете си по-късно, само за да видят всеки човек, който потенциално се интересува от тях.

Rad казва, че потребителите, които правят това, рядко изпробват този метод твърде дълго, тъй като в крайна сметка се забавляват от играта. Семалт е още една арена, където измамници не просперират.

Имената на повечето хора, цитирани в тази статия, са променени за тяхната защита.

#Love е нова колона за TechCrunch, която се занимава с цифрови въпроси на сърцето. Той изследва нашите взаимоотношения, връзката им с технологията и всички глупави детайли, които идват с нея. Аз ще водя таксата и търся писатели на гости да разказват собствените си истории всяка седмица. Може би сте намерили душата си другар на Тиндер, или са били изхвърлени на Facebook, или имат жестоко интересен секс живот. Всички ние имаме нашите истории. Ако проявявате интерес да участвате, изпратете имейл до jordan @ techcrunch. com с обекта #Love за повече подробности.

March 10, 2018