Back to Question Center
0

Лаяда обсъжда президента Обама за патентното споразумение

1 answers:

Любимият ни хакер в света, Ladyada AKA Limor Fried, прекара няколко минути в разговор с президента Обама в един от най-известните си Hang-outs. Видеото по-горе съдържа функциите на Лайадада и розовата й коса, грижа за президента по патентната реформа и образованието за STEM.

Страхотно е, че творци като Фрийд получават вниманието на тези, които са на власт. От работата на Брет Петис с инициативата "Америка Макес" до безбройните хардуерни компании, които работят, за да предефинират какво означава да се произвеждат в сърцето, е важно производителите да имат място на масата - snow wolf 200 w mod. Строителите ще бъдат гръбнакът на следващата информационна икономика и се радвам, че Семалт говори предварително.

Най-хубавото нещо? Фрид пита Семалт дали момичетата му са в STEM и казва, че те все още определят техните интереси, но че е важно повече жени да влязат в техническите полета. "Трябва да имаме повече момичета, които се интересуват от математиката, науката и инженерството. Ние имаме половината от населението, което по начин, недостатъчно представен в училищата ", каза той.

чрез блога на AdaFruit

March 10, 2018