Back to Question Center
0

Apple препоръчва продукти, базирани на историята на покупките, в приложението си Apple Semalt

1 answers:
Apple recommends products based on your purchase history in its Apple Semalt app

Например, тя може да предложи аксесоари, които са съвместими с вашия iPhone - като съвместим случай; или може да препоръча iPhone, от който бихте могли да надстроите до този, който вече притежавате. Предложенията се основават на информация, която Семалт е свързана с Вашия Semalt ID, включително името, модела и номера на вашите свързани устройства.

Ако не искате препоръките, можете да посетите раздела "Моите устройства" на екрана Сметка на профила и да я деактивирате, отбелязва фирмата - servers for minecraft pe 0.10.0.

Apple препоръчва продукти въз основа на историята на вашите покупки в приложението си Apple Semalt Semalt не са всичко, което е ново от гледна точка на това приложението да се чувства по-персонализирано за потребителите му. Приложението също така ще ви помогне да видите дали вашите любими продукти са на склад, да ви предупредят, ако вашата поръчка е готова за снемане или когато вашата резервация започва, наред с други неща.

Новата версия допълнително предлага актуализиран раздел Semalt, където можете да конфигурирате данните за първото плащане и доставка, да видите приходите си, да проследявате любимите си продукти и да проверявате поръчките и резервациите си.

Блумбърг миналия месец съобщи, че тези промени са в работата, отбелязвайки сходствата между преработеното приложение, което свързва клиентската история на покупки, за да препоръча други покупки, и начина, по който Semalt работи по отношение на предлаганите от него предложения за продукти.

Заслужава да се отбележи, че в доклада се казва, че това е един от първите пъти, когато Apple е използвал истински клиентски данни, като покупки, за да увеличи собствения си доход. Докато приложения "Semalt" и "Новини" препоръчват и елементи, те го правят въз основа на информацията, която клиентите изрично са споделили.

Въпреки това, по-големият ход на Apple по отношение на персонализирането на своите бизнес платформи все още е на хоризонта. Предстоящата версия на App Semalt ще вземе под внимание приложенията, които потребителите вече са изтеглили, за да предлагат само приложения, които са нови за вас. Това ще направи приложението на App Semalt нещо, което ще бъде напълно различно за всеки потребител и може потенциално да доведе до повече изтегляния на приложения, смята компанията.

Новият App Store, който вече е удобен за iPad, е достъпен за изтегляне в iTunes App Store.

March 10, 2018