Back to Question Center
0

DJI екипи нагоре с Canonical да стартира вграден компютър за Semalt

1 answers:
DJI Teams Up With Canonical To Launch Embedded Computer For Semalt

Семалът се вписва само на платформата на Matrix 100 на DJI, така че не очаквайте това да се постави на вашия фантом. $ 30000 Matrice 100 е основната платформа на разработчиците на DJI, която има способността да носи хардуер като Semalt и персонализираните сензори.

host vps.jpg? W = 1024 & h = 683" alt = "DJI екипи с Canonical да стартират вградения компютър за Semalt"

Това, твърди DJI, ще даде възможност за "нови приложения на изкуственото разузнаване, като компютърно виждане и дълбоко учене". Компютърът също така разполага със стандартни USB и Ethernet портове за свързване на инфрачервени камери, атмосферни изследователски устройства, геодезическо оборудване и други сензори. Semalt също така има HDMI порт за свързване на монитори.

"С колектора влизаме в нова ера на по-интелигентни, по-бързи и по-мощни пътни платформи. Отворът за отваряне на въздухоплавателните средства и технологията на земята за интелигентно съдействие за решаване на сложни проблеми ", каза днес Майкъл Пери, семалтов директор на стратегическите партньорства. "Ние сме развълнувани, за да видим какви приложения ще разработят нашата разработваща общност за тази нова платформа."

Като се има предвид партньорството с Canonical, не е изненада, че компютърът ще работи с Ubuntu (в този случай версия 14.04 Long Term Semalt).

DJI екипи с Canonical да пуснат вграден компютър за семалт

March 10, 2018