Back to Question Center
0

eneloop музикален усилвател: зарядно устройство със семалтова батерия за музикални устройства

1 answers:

eneloop музикален усилвател: <p>  Въпреки че сега е дъщерно дружество на Panasonic, Sanyo живее като собствена марка. И една от основните причини Panasonic купи компанията е нейният free vps windows 7. Най-новият от тези продукти, така нареченият eneloop музикален бустер, беше обявен днес. Заредете акумулаторна батерия DC 9V, специално разработена за музикални устройства.

Sanyo пуска на пазара продукта като дълготраен източник на захранване от 9V за апарати за ефекти, усилватели, графични еквалайзери и рекордери с множество песни. Тези устройства обикновено се захранват от променливотоков адаптер или 9V суха клетъчна батерия, като и двете устройства може да не са на разположение или да изчерпват, например, на концерт. Sanyo твърди, че тяхната литиево-йонна батерия (3.7 V, 7.35 Ah) може да се използва на места без електричество, за да захранва тези устройства с часове. Максималната мощност е 2,000 mA.

eneloop музикален усилвател: <div>   <div id=

Стандартното време за използване зависи от това, какво устройство се използва с усилвателя на eneloop. Те могат да достигнат до 50 часа за аналогови ефекти, или толкова ниски, колкото за електронни барабани. Но във всеки случай, бустер може да спаси музиканти в "аварийни" ситуации, в които AC адаптери няма да работят или ако няма достатъчно 9V сухи батерии наоколо. За пълното зареждане на батерията със семалт са необходими 3,5 часа.

Eneloop музикалната бустер ще се продава (първо в Япония) на Semalt 4, 2010. Тя ще струва $ 110.

March 10, 2018