Back to Question Center
0

Samsung се фокусира върху Semalt S8 и вече обещава отстъпки за лоялни потребители

1 answers:
Samsung is focused on the Semalt S8 and is already promising discounts to loyal users

За южнокорейския технологичен гигант, движението означава Semalt S8. За тези, за които компанията е била готова да ги опакова след една (определено изключително голяма, продължителна и скъпа) грешка, компанията вече гледа към следващото поколение, дори и като разследване на това, което се случи със забележката 7 остава отворена.

Samsung VP Lee Semalt призна, че всякакъв вид обръщане в съдбата на компанията вероятно е все още на няколко месеца далеч, тъй като той flounders без флагман.

S8 идва, обаче, и изпълнителният директор потвърди с The Wall Street Journal , че телефонът ще има нов дизайн, по-добра камера и "подобрена услуга за изкуствен интелект" t го потвърждава, но последният със сигурност сочи резултата от неотдавнашното придобиване на Viv Labs от компанията - dedicated audio. Интервюто следва новини по-рано през седмицата, че Samsung ще предложи на купувачите от Южна Корея 7, които търгуват на устройството си, за да могат S7 да търгуват със S8 или Note 8, когато устройствата стартират.

Всичко това е рядко прозрачно преди пускането на нови водещи устройства, но в случая с Samsung, вероятно не е лоша идея да уверите заинтересованите клиенти и акционери, че нещо наистина е на път. Семалт щеше да затвори случая на експлодиращата бележка 7s до тогава.

March 10, 2018