Back to Question Center
0

CES 2007: Уважаеми дневник ... Мобилните телефони на Samsung, цветовете на Kodak и безжичния маршрутизатор, който стартира Semal

1 answers:


Успех за вторник! Сега е сутринта на 9 януари и аз се насочвам към 9 а. м. среща с Samsung Mobile, но кабината ми отнема Газа, за да стигне до LVCC да ме закъснее. (Ако сте пропуснали предишните записи, тук са 7 януари и 8 януари, първа и втора част.)

Въпреки продължаващите отличия, натрупани от телефоните на Samsung от други, винаги съм бил
малко кисел от тях. Страхотни дизайни, но винаги има нещо, което е малко по-малко - kuschel sweatstoff. Нищо прекалено ужасно, за да обезкуражи хората да ги купуват (с изключение на тази плоска, малка собствена слушалка / USB / жак за зареждане, които настояват за използване), но все пак.

Anyhoo, аз бях предимно там, за да получа известно време на лицето с представителите, които ми помагат да върша работата си през цялата година, тъй като вече е във вторник и вече вече покрихме всички важни съобщения, включително телефоните на Симпсън, два пъти.Докато Samsung имаше някои подути нови слушалки, на които наистина искам да си взема ръцете, не мога. Samsung X830 е само част от дизайнерската работа. Това е музикален плейър, навигиран от колельор за щракване, който обработва MP3 / ACC / ACC + / e-AAC + / WMA файлове. Това е малък телефонен телефон с всички основни улики, които бихте могли да искате в един малък джобен телефон. И има два отделни интерфейса - един за телефона, един за музикалния плейър - така че няма нужда да отваряте телефона, за да слушате музика. За съжаление, вероятно няма да се появи в САЩ на превозвач. Такъв е животът.


Добре, така че сега е 10 а. м. и съм в кабината на Кодак за бърза обиколка. Това е първият път, когато видях новата линия на цифровите рамки на компанията лично. Винаги съм вярвал, че никой не купува цифрови рамки за себе си. Вземете или дайте един като подарък, абсолютно, но никога не бих изпуснал парите за лична употреба.

Имаше много фото рамки тази година в CES, а Kodak имаше някои от най-хубавите, както с външен вид, така и с функции. Предлагат се в 7-, 8- и 10-инчови размери без вграден Wi-Fi и 8 и 10-инчови кадри с Wi-Fi, рамки с поддръжка на MP3 за възпроизвеждане на музика чрез вградените високоговорители, Pict Bridge за да можете да печатате директно от рамката и можете да правите обикновени редакции и върху рамката. Не ме интересува как изглежда гърба на рамката, но ако са изправени пред стена, кой я е грижа? Всичко, което е наистина важно, е добър външен вид и добър екран отпред и лекота на работа, и изглежда, че Kodak го приковава.


Другите хардуерни неща, които ще излязат от шоуто на Kodak (освен някои торбички за мода, ако смятате, че хардуера) са цифровите фотоапарати EASYSHARE V1003 ($ 250) и V803 ($ 200), които имат 10-мегапикселови и 8-мегапикселови разделителни способности съответно с 3x оптично мащабиране и предлагат избор от осем цвята. Като типични за дигикамите на Kodak, те ще разполагат с добри функции за камера, лекота на използване, като 22 режима на сцена, размазана алармена картина и цифрово намаляване на ефекта "червени очи".

След това спирам в хотел Renaissance, който се намира точно до южната зала на LVCC, за две срещи: Buffalo Technology на 11 а. м. и Dell на обяд.


Моят, мой, мой, какъв голям безжичен маршрутизатор имате. Аз всъщност не мисля, че може да стартира ракети (добре, не мисля, че е част от изживяването на кутията все пак), но сигурно изглежда, че би трябвало да може.

Целевият маршрутизатор и точка за достъп на AirStation Wireless-N Nfiniti, поддържани от $ 299, поддържат едновременно 802. 11a / b / g и спецификацията на IEEE 802. 11n. Той е сертифициран от Microsoft Vista, разполага с вграден автоматичен сензорен 4-портов 10/100/1000 гигабитов превключвател и пакетира AirStation One-Touch Secure System (AOSS) на компанията за създаване на сигурна високоскоростна безжична мрежа в две трепери опашката на агнето. Това е основно всяка технология за безжична мрежа, която Бъфало е блокирала в една кутия. Има и адаптер за преносим компютър с капацитет $ 129, който прилича на антена на маршрутизатора, който е по-малък. 0TGL / R5; $ 699) и 2TB (HS-DH2.0TGL / R5; $ 1,299). Можете да ги използвате като сървъри на iTunes за директен достъп до музика, съхранявана на устройствата, и можете да съхранявате снимки и видеоклипове директно от цифров фотоапарат. И всички те са DLNA'd (Digital Living Network Alliance), за да работят с други устройства, компютри и т.н., които отговарят на стандартите на DLNA за оперативна съвместимост във вашия "цифров дом". "Има и нов LinkTheater Wireless-A / G Media Player. Можете да прочетете повече за него тук.


Сега съм на разстояние от апартамента на Dell. За щастие те нямаха много работа тази година, така че нещата вървят бързо. Първата спирка е да разгледате няколко нови дисплея, включително 27-инчовия 270-инчов LCD монитор с размери 1 920 × 1 200. Харесах техния 30-инчов 3007WFP модел, но сега бих купил 27 инча. Страхотна картина, отлична ергономия, пристанища и входове, и проклети, изглежда добре от гърба. Вместо пластмаса, тя има шлифовано алуминиево шаси с метална стъклена основа без капачки. Да, можете да си купите два по-малки LCD дисплея с "по-високи" резолюции, но това не означава, че качеството на построяването или картината е по-добра.


Докато най-новият десктоп геймър на Dell, XPS 710 H2C, бе обявен на CES, това не е първият път, когато го видях. Все още не съм го изпробвал, но аз бързам да кажа, че това е най-добрата система за игра / производителност, която са създали до момента. Добър дизайн. Голямо, солидно изграждане. Всички налични компоненти за страхотни игри (включително овърклокна графика и CPU). И сега, благодарение на CoolIT, тихо охлаждане. По-скоро ще купя 710 H2C от Alienware, това е за проклетия сигурен.

Е, сега се отправям към Венецианския / Пясъчния Експо Център, затова проверете отново за втората половина на моя ден по-късно.

March 10, 2018