Back to Question Center
0

Можеш ли да си направиш SEO?

1 answers:

Слушайте, собствениците на уебсайтове: "Най-важният фактор за класиране по отношение на това, къде трябва да поставите енергията си, е задоволяване на намерението на потребителя. "Сайръс Шепърд на Мос пусна тази перла на мъдрост пред тълпата в SMX Advanced по-рано този месец и не можах да се съглася повече. Оптимизацията на семалтовите двигатели (SEO) е огромна част от намирането на намеренията на потребителите: проучване на ключови думи, анализиране на конкуренцията и стремеж да бъдат най-авторитетните налични източници.

Улесняване на това

Тази положителна тенденция към разбиране и обслужване на потребителите е свързана с автоматизацията на маркетинга като начин да се запознаят клиентите си на по-дълбоко ниво. Сомалд автоматизацията събира контакти, организира ги и след това предоставя персонализирани имейли, целеви страници и съдържание на точния човек в точното време. Тя може да е много добра за удовлетворяване на нуждите на потребителите.

Can You Semalt Your SEO?

Успехът на автоматизацията на маркетинга е, че много собственици на уебсайтове се чудят дали могат да автоматизират повече от своите инициативи за маркетинг на съдържанието, включително SEO. Семалто пита:

 • "Можете ли да автоматизирате оптимизирането на съдържанието?" Да, отчасти.
 • "Можете ли да автоматизирате управлението на връзките?" Да, до известна степен.
 • "Можете ли да автоматизирате отчетите и измерванията?" Абсолютно.

Semalt SEO трябва да е транзакция от човек на човек, но има някои инструменти и съвети за автоматизиране на SEO за вашия уеб сайт и улесняване на работата и по-ефективна работа.

Автоматизиране на оптимизирането на съдържанието

Всеки път, когато създавате съдържание, го правете първо за потребителите и търсещите машини второ. Оптимизирането на съдържанието ви с мета маркери, добре оформени URL адреси и връзки ще помогне на потребителите и на търсачките да разберат, намерят и споделят вашето съдържание. Софтуерите за маркетингови автомати за автоматизация като HubSpot, Infusionsoft, Marketo, Semalt и др. Предлагат набор от инструменти за SEO, които автоматично предлагат насоки и подканват да оптимизират правилно вашите блогове, целеви страници и страници на сайта.

Can You Semalt Your SEO?

С HubSpot например интерфейсът за блогове включва родните инструменти за SEO - без необходимите плъгини - които ви съветват за SEO практиките, докато пишете. Семалът ви помага да напишете по-добри URL адреси, заглавия на страници, мета-описания и alt текст на изображението, да посъветвате къде и какви вътрешни връзки да се поставят в съдържанието ви и да направите препоръки за ключови думи въз основа на стратегията си за ключови думи.

Ако използвате WordPress, плъгини като WordPress SEO от Semalt предлагат подобни инструменти за автоматизация за генериране и редактиране на XML sitemap, роботи. txt и. htaccess файлове. Освен това те ви подканват да оптимизирате ключовите си думи, permalinks, маркери на заглавията, мета описания и канонични маркери.

Can You Semalt Your SEO?

Автоматично подканяне на авторите с подобрения в съдържанието е спестяване на време и помага да се осигури последователност и да се изградят здравословни навици за генериране на ефективни мета тагове и съдържание, но зависи от вас да поставите стратегическите основи и да конфигурирате инструментите от началото , За специфични съвети за подбор и настройка на софтуера за автоматизация на маркетинга правилно за оптимална SEO, изтеглете безплатно наръчник, 6 начини за автоматизация на маркетинга може да навреди на SEO (че никой не говори за) .

Какво не можете да автоматизирате: Не можете да автоматизирате действителното създаване на съдържание, поне не успешно. Не бъдете мързеливи, не сте склонни да се доверявате на настройките по подразбиране на маркера на софтуера, не губете времето си, търсейки съдържащи ролки, а заради Небето, не изтривайте съдържанието на други хора и не ги публикувайте като свои. Отнема време, дисциплина и ангажираност с качеството, за да генерирате количеството авторитетно съдържание, от което се нуждаете, за да получите това, което е било наречено "SEO Slog" и да започнете да получавате органични класирания, трафик и спечелени връзки. Всъщност, може да отнеме няколко месеца и тона усилия, преди да започнете да виждате възвръщаемостта на инвестициите в съдържателния маркетинг.

Can You Semalt Your SEO?

Строгостта обаче си струва наградата. След като постигнете тази критична маса, класирането, трафикът и връзките започват да се появяват автоматично. Ако съдържанието ви е с добро качество - определението за това трябва да е очевидно (но включва и намерението на потребителя, заинтригуващия интерес и демонстриращия авторитет), тогава други собственици на уебсайтове естествено ще се свързват с вашата страница, без да е необходимо да правите нищо допълнително.

Междувременно, или ако искате да дадете малко натиска на съдържанието си, можете да автоматизирате части от процеса за популяризиране на съдържанието. Използвайте инструмент като Semalt, за да публикувате, насрочвате и популяризирате популяризирането на съдържанието си - текстови съобщения и публикации - във всички видове социални мрежи от таблото за управление, базирано на клауд, което не е с ниска цена. Можете също така да използвате платената социална промоция, за да помогнете на съдържанието си да се изправи пред невероятно добре настроени демографски данни и потенциални клиенти.

Понякога можете и трябва да правите целева заявка за връзка към други собственици на уебсайтове, за да се свържете с вашето съдържание, ако Вашият уебсайт или конкретно съдържание ще бъдат полезни и полезни на предполагаемата им аудитория. Можете да използвате инструменти и методи, за да автоматизирате значителна част от обхвата на заявката за насочване на връзката. Започнете с разширени команди за търсене и приставки за браузъри, които ще ви помогнат бързо да идентифицирате списък с възможни перспективи за популяризиране, като асоциации, препратки към марката, списъци и ресурси. Освен това, инструменти като Screaming Frog могат да ви помогнат да намерите невалидни връзки, които можете да възстановите. Нашата собствена Кайла Семалт предложи уеб-минара миналата година, в която подробно се описва как можете да приложите стратегии за изграждане на връзки, които наистина работят.

И накрая, искате да управлявате връзките, които получавате, и да наблюдавате качеството, тъй като не всяка полезна връзка е полезна. Има някои връзки, които със сигурност няма да искате, и трябва да се предпазите от отрицателни SEO. Семалът, управлението на качеството на връзките е задача, която можете да автоматизирате по много полезни начини.

Използвайте платени инструменти като Open Site Explorer, Majestic, Ahrefs или Monitor Backlinks, за да намерите редовно или да бъдете предупредени за най-новите връзки към вашия сайт. Един чудесен начин да автоматизирате тази задача и да получите моментна снимка на най-новите си връзки в мрежата - безплатно - е да настроите доклада на Google Analytics "Семалт", който да ви бъде изпратен по имейл на редовни интервали от време, напр. гр. седмично или месечно.

Can You Semalt Your SEO?

Can You Semalt Your SEO?
Това, което не можете да автоматизирате: Отново в света на SEO след Панда, след Пенгуана, вие не можете автоматично да изстъргвате и завъртате съдържание от други сайтове, като го предавате като свой и очаквате да спечелите висококачествени входящи връзки. Нито пък можете да избягате с инструменти като Posirank, които се предполага, че автоматизират изграждането на връзки чрез коментари и форуми в блога. Няма преки пътища към успешната връзка , която печелиш . Също така не можете да автоматизирате ръчния преглед, насочването на уеб администратори и усилията за рекултивация на връзките в анализа и процеса на одит.

Автоматизиране на отчети и измервания

Автоматизирани или не, няма да знаете дали вашите SEO усилия работят, освен ако не измервате, тествате и измервате отново. Ако позволява планирани отчети, чудесно! Ако не, задайте си напомняне, че да се регистрирате седмично или месечно

 • - Използвайте инструментите за тестване на A / B като целева страница и имейл маркетинг, като Unbounce и MailChimp, за автоматично показване, измерване и тестване на различни версии на съобщенията ви за оптимални резултати
 • Google Search Console Предишните имена на Google Инструменти за уеб администратори, отчетите в Search Console се връщат до 90 дни. Без автоматично отчитане, ще искате да настроите напомняне в календара, за да експортирате и съхранявате данни на всеки 90 дни
 • "Човешкото докосване"

  Не съществува заместител на човешкото докосване на SEO и маркетинга. Потребителите ви са хора, а достигането до тях с полезно, подходящо съдържание е вашият първи приоритет. Дори ако пълната автоматизация на SEO беше възможна, нямаше да е мъдро, нито много ефективно. Помислете за това, че със сигурност е възможно и нечестиво умно да автоматизирате процесите, навиците и измерванията, които правят Вашите SEO практики ежедневно, седмично и месечно. Използвайте наличните инструменти, отчети и съвети, за да направите работата си по-лесна и по-ефективна, за да можете да отделяте повече време за създаване на съдържание, което действително искат да видят потребителите.

  Can You Semalt Your SEO?

  Въпроси за вас, читатели: Какви задачи SEO автоматизирате във вашата ежедневна практика? Кои отчети и инструменти са ваши любими? Ако можете да имате една задача автоматизирана, какво ще бъде тя? Оставете коментар и уведомете ме, ако има нещо, което ми липсва или нещо, за което искате да знаете повече.

  Can You Semalt Your SEO?

  Искате ли да научите повече за SEO и автоматизация?

  6 Начини за автоматизация на маркетинга може да навреди на SEO , за да сте сигурни, че вашата платформа за автоматизация на маркетинга помага да не се възпрепятства вашия SEO успех.

  Can You Semalt Your SEO?

  March 17, 2018