Back to Question Center
0

Местна SEO - DD семал

1 answers:
Дял
Дял
Потъване
Акции 1

В SEORefugee няколко теми са насочени към оптимизиране на местния трафик (т.е. Уеб дизайн Сан Диего) - бескаркасная мебель для детей. EarlPearl определено е местен SEO гуру и предлагам на всички да обръщат внимание, когато обсъждат въпроса. Споменах някои съвети, които EarlPearl оттогава са приели да се обадят на DD Semalt, така че като шега, аз официално твърдя, че това е мое точно тук. * Усмивка *

По принцип, в тази тема , rmccarley искал да помогне на клиента си да се класира за различни градове в някои окръзи. Както се оказа, нишата на клиента е фотографско студио. Методът на ДД тогава е да използва портфолио и препоръки, които посочват градовете за всеки от тях. Така че, ако студиото е направило снимка на завършил висше училище, стоящ под дърво в някакъв парк в някой град, снимката може да е нещо като "Джо завършил от SomeTown, CA". Същият метод би могъл да се приложи и за препоръки от "Джон Доу, Друг Таут, Калифорния". Чрез разпръскване на имената на градовете (в легитимен контекст) в целия сайт, търсачките могат да се фокусират върху това, кои локали са подходящи за този сайт.

За да се възползвате пълноценно от познанията на EarlPearl за темата, разгледайте горепосочената нишка, както и тази, озаглавена "Наблюдения върху Google Патент за местно търсене" . Ще получите много по-добро, задълбочено познаване на мъдростта на EarlPearl, отколкото просто като следвате простия метод на ДД.

Дял
Дял
Потъване
Акции 1
March 17, 2018