Back to Question Center
0

Топ 5 начини за подобряване на уебсайта

1 answers:

Top 5 Ways To Improve Website Semalt

Съществува много мисъл зад един ефективно проектиран уебсайт. Всяка компания има свой набор от уникални цели. За повечето компании обаче крайната цел е да се генерират потенциални клиенти или да се правят онлайн продажби - information security risk assessment in portland.

Тук е моят списък от 5 неща, които можете да направите, за да подобрите конверсията на уебсайтове.

5. Изображения

Това е въпрос, който днес и днес отново виждам онлайн. Уебсайт е внимателно планиран и внимателно проучен във фазата на проектиране. Съдържанието е интегрирано. А внимателно подбраните изображения, които допълват съдържанието, включено в сайта? Използването на ефективността на изображенията може значително да допринесе за запазването на посетителите на сайта и за подобряване на степента на отпадане от уебсайтовете.

4. Избор на цвят

Цветът има значителен ефект върху поведението. Изборът на подходящата цветова палитра за уебсайта Ви е невероятно важен при установяването на правилното настроение и показването на продукта на услугата в правилната светлина. Налице е много информация днес, ориентирана към психологията на цветовете. Едно добро начало обучение за психологията на цвета е от нашия собствен блог.

3. Формуляри за връзка / телефонен номер

В нашите собствени проучвания проверихме, че чрез добавяне на телефонен номер в горната дясна част на всяка страница и малка форма за контакт на всяка страница води от уебсайта посетителите могат да се покачват поне 5 пъти. Помислете за това - ако представите на потребителите телефонен номер и достъпен формуляр на всяка страница, не давате на потребителите възможност да се свържат с вас. Помолете посетител да копае наоколо да търси телефонен номер и математически броят на олово ще спадне. Добавете номера и поставете малка оферта над формуляра за връзка и ще получите повече потенциални клиенти.

2. Съдържание - точкова форма, къса и точкова

Уеб посетителите не са читатели на книги. Повечето хора не искат да се ангажират с четенето на дълги страници на текста - особено когато първо ги привличате към уебсайта си. Не забравяйте, когато пишете съдържание на вашия сайт (и най-вече тези, които повечето посетители на уебсайта "земя"), че хората искат да стигнете до точката! Структурирайте съдържанието в малки парчета, използвайте ефективни заглавия и осигурете колкото е възможно повече бележки във формата на точки. Това ще покани по-висока читателност и по-добра степен на отпадане!

1. Призив за действие

Помислете за времето, когато сте били в мола, и сте ходили по магазин за дрехи и сте виждали стилен костюм върху манекен отпред. Тя хвана окото ви и вие помислихте да влезете и да проверите какво може да предложи магазинът. Или какво да кажем за магазина за електроника, който казва: "40% от всички налични плоски екрани на склад. "Всички бяхме привлечени под някаква форма или друга от предложението, което ни накара да разследваме по-подробно магазина. Уебсайтовете не се различават! Когато хората търсят информация за Google и кликват върху сайта Ви, те искат веднага да разберат дали уебсайтът Ви е това, което са търсили. Една ефективно написана покана за действие (обикновено написана на 8 или по-малко думи) може значително да подобри времето на посетителите на сайта. С други думи; в най-горната част на началната си страница, направете всичко, което можете да направите, ясно, какво правите, като използвате малка заглавие и визуална стимулация, за да запазите посетителя на сайта си.
Трафикът на уебсайтове е доброволен процес. Когато някой дойде на сайта Ви, не забравяйте, че могат да го натиснат точно толкова бързо. Следващата стъпка - започнете да привличате хората към уебсайта си - и това е съвсем друга тема!
Top 5 Ways To Improve Website Semalt

Свържете

March 18, 2018