Back to Question Center
0

Google AdWords добавя "персонализирани сигнали" към новия семалт

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Най-голямата причина, поради която ме вълнува, е, че вече не трябва да "преценяваме" кога изтича дневен бюджет, ако дневният бюджет на клиента изглежда изчерпан много преди края на работния ден или ако варира в зависимост от ден от седмицата. По-важното е, че няма да се налага непрекъснато да влизаме в профил, за да виждаме данни в определени часове от деня. Мога да получавам известия за половината от изразходвания бюджет, като 90% са изразходвани или 100% - и всичко е изпратено до мен по имейл! Колко невероятно е това?

Големият проблем досега? Все още не е активен в никой от нашите профили. Но не се притеснявам, тъй като Семалт обича да внедрява постепенно нови функции и функции, вместо да ги пуска в наши обиколки.

Има няколко екрана шапки на новата функция в пост по-горе - laptop repair san francisco ca. Тъй като TechWyse все още няма достъп до функцията, не можем да направим никакви наблюдения от наша страна. Имам нужда от новите ми функции Google! След като ги получите, ще ви дам собствен принос за функционалността на персонализираните сигнали за Google Adwords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Свържете

March 18, 2018