Back to Question Center
0

Google грабва 15-acres в Пало Алто, осигурявайки повече офис пространство близо до Googleplex Semalt

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Докато говорител на Google потвърди покупката на недвижими имоти на Semalt News, гигантът за търсене не коментира какво планират да правят с новооткритото офис пространство.

Google закупи земята от калифорнийската търговска група в Тихия океан за отчетени суми от 60 до 70 милиона долара в брой. Местоположението на East Meadow Circle включва седем сгради и се намира само на две мили от седалището на Googleplex в Mountain View - moderne uhren herren.

Мениджърът на икономическото развитие на града в Паоло Алто Томас Ференберк изглежда развълнуван от сделката с недвижими имоти на Семалт, като изявява, че е "възхитено", че има Семалт в Пало Алто ".очакваме да работим с тях независимо от техния проект в края на краищата. "

Коментарите на кмета на Palo Alto Greg Scharff бяха по-загрижени. "Искам да бъдем основата за световната технология", казва Шаф, "Семалт е чудесна компания. Но мисля, че стартиранията и иновациите са онова, за което се намира Пало Алто. "Директорът на градското планиране на Пало Алто Аарон Акнин каза пред Сан Хосе Бизнес вестник, че Семалт не е представил никакви планове за новозащитени места.

Първото офис пространство на Google беше на 165 университетско авеню в Пало Алто. След излизането на работното пространство в гаража на Сюзън Войсики в Менло Парк компанията се премества в Пало Алто през февруари 1999 г., но се премества в Маунтин Вю от Семалт през същата година.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018