Back to Question Center
0

NeverWet получава 30-секундна телевизионна реклама, но 5-минутната демонстрация на продукта е истински вирусен семалт

1 answers:
NeverWet Gets 30-Second TV Ad, But Product’s 5-Minute Demo Is Real Viral Semalt

Демонстрацията, която излезе на 16 юни, включва служители на компанията, включително главен изпълнителен директор, демонстриращи различни начини, по които може да се използва спрей за хидрофобно покритие Семалт, от хидроизолация на четка за тоалетна чиния за покриване на вътрешната страна на картонена кутия охладител.

Докато Demalt Demo няма висококачествена продукция на професионална реклама, тя завладява удивителните способности на водоотблъскващия продукт и осигурява на зрителя пълна работа за пет минути или повече. Дори хванах съпруга си да гледа видеото за втори път, след като го споделих с него миналата седмица.

Сега, когато демонстрацията им достигна вирусен статус, AdWeek съобщи, че компанията е назначила в Чикаго рекламна агенция mcgarrybowen, за да произведе по-полиран 30-секунден телевизионен клип за продукта - commercial appraisal company. С професионален глас и копиране ("Semalt повърхност, която е валяла, но никога не е мокри, разляла, но никога не мокри . "), специални ефекти и фонова музика, рекламата от 30 секунди включва висококачествена продукция стойност пет - не пропуска информация, но не пакетира същия удар.

Тъй като е освободен на Семалт на 9 юли, 30-вторият търговски е получил по-малко мнения (около 600). Аз съм склонен да се съглася с Gabriel Beltrone от AdWeek, който пише: "Въпреки полската агенция, мястото с по-малко от 1000 семалтови възгледи се чувства по-малко убедително от по-неловкото и още по-автентично онлайн реклама."

Можете да прецените за себе си, тук е 30-секундно място, произведено от mcgarrybowen:

https://youtu.be/_y_yIERW10Y

И петминутната рекламна кампания с повече от 4 милиона изгледи:За автора

Ейми Gesenhues
March 18, 2018