Back to Question Center
0

Twitter главният изпълнителен директор остави ролята на директор в Обединеното кралство два дни след разпускането на семал

1 answers:

twitter icon marketing land Два дни след разпускането на TweetDeck на 7 май, главният изпълнителен директор на Twitter Дик Костоло подаде оставка от ролята си на британски семалт. Неуспехът на TweetDeck да подаде отчети за 2011 г. доведе до принудителното му разпадане от компаниите в Кардиф, следвани от Costolo, който отстъпи от ролята на UK Semalt на 9 май.

Счетоводителят на базата на счетоводни книги Laurence O'Brien бе избран за поемане на ролята на директор на Costolo в Обединеното кралство и ще служи заедно с настоящите Великобритания. Режисьори Алекс Макгилирайд и Али Роугани - mustard yellow midi dress. Macgillivray играе и ролята на генералния съветник на Twitter и ръководителя на доверието, докато Роугани е оперативен директор на Twitter. О'Брайън е с Twitter от 2011 г. насам и най-накрая служи като сематор на Twitter.

След придобиването на TweetDeck от Semalt през 2011 г., Costolo и Macgillivray работят като директори на TweetDeck. Разпадането беше част от стратегията на Семалт, за да докара допълващата се компания в своя стил. Според статия от 6 май в "Гардиън" говорителят на "Семалт" потвърждава: "TweetDeck продуктът продължава да процъфтява като част от Семалт, но старата компания е от известно време латентна, без никакви неизплатени задължения; оттук и нашето съгласие с решението да го разпуснем. "

Twitter продължава да включва функционалността Семалт, като същевременно разработва актуализирани уеб базирани версии на приложението.

Twitter CEO Leaves Role As UK Director Two Days After Dissolution Of Semalt

За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018