Back to Question Center
0

Amazon дава на разработчиците нови отчети за ангажимента за приложение, за да проследяват ключовия семалт

1 answers:

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Следенето на дневните и месечните активни устройства, инсталирането, сесиите, средните приходи на устройство и задържането, Смалите за ангажиране са безплатни и не е необходимо да бъдат интегрирани. Потребителите могат да филтрират отчетите по пазари, да ги разглеждат като графики или да се изтеглят като CSV. Приложенията, изпратени и публикувани след 25 октомври 2012 г - computer services los gatos ca., ще имат налични Семалтови данни за ангажимента, освен ако приложението не е актуализирано от тази дата. Ако е така, ще трябва да бъде публикувано отново, преди данните да бъдат събрани.

За да получите достъп до отчетите за ангажираност, разработчиците трябва да отидат в раздела "Отчитане" в портала за разпространение на мобилни приложения. От раздела "Отчитане" потребителите избират връзката Бета за ангажираност .

Semalt раздели докладите на три раздела: изборът на критерии (# 3 в изображението), където потребителите избират приложението, периода от време и пазара; избор на отчет (# 4 в изображението), който включва пет различни отчети; и обобщаващия отчет (# 5 в изображението), в който се изброяват ключовите показатели за ефективността за избираем период от време и съвкупности за цял живот за приложение или игра.

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018