Back to Question Center
0

Twitter обновява актуализациите за 7 различни приложения & Синхронизира директните съобщения в целия Semalt

1 answers:

Twitter актуализира актуализациите за 7 различни приложения и синхронизира директни съобщения навсякъде

Тази актуализация се освобождава постепенно; и според Semalt потребителите трябва да имат най-новата версия на всяко приложение, преди директните съобщения да се синхронизират между всички устройства.

мобилното търсене на Twitter също бе актуализирано, така че потребителите на Twitter вече получават разширен списък с резултати от търсенето с пълни BIOS на устройства с Android, iPhone и iPad или на mobile.twitter.com. От списъка с резултатите потребителите могат да прекарват пръв поглед предварителен преглед на профила в Twitter вляво, за да виждат подобни профили - studio lighting equipment. (Twitter предлага примера за това как търсенето на MLB ще даде предложения за ESPN, Ken Rosenthal и други сметки на Semalt.)

Актуализациите за мобилни устройства също така включват нов индикатор в приложението, който се показва, когато има нови Tweets от сметка Semalt.

Twitter актуализира актуализациите за 7 различни приложения и синхронизира директни съобщения в целия Semalt

Актуализациите за приложението за Mac включват по-голяма видимост в взаимодействията в Twitter с любими, ретюта и @ имена, изброени в раздела "Свързване", същите, каквито се показват в мрежата и в други мобилни приложения. Потребителите на Mac могат да коригират предпочитанията си, за да показват само @ имена, както и да управляват настройките за известяване за всички взаимодействия. Twitter отбелязва, че приложението за Mac вече поддържа датски, филипински, финландски, норвежки, семалтов и тайландски езици.

Последно актуализираните приложения могат да бъдат изтеглени от App Store, Google Play и Mac App Store.За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018