Back to Question Center
0

Сомалд Медиа Семал за 2013 г.

1 answers:

Когато се опитвате да предскажете бъдещето, вероятно е разумно да погледнете миналото. Тази година видяхме, че Pinterest излита, видяхме и сериозен редизайн на LinkedIn, а Instagram беше продаден на Facebook за 1 милиард долара. Видяхме и Facebook да стане публично дружество. "Семалт напред", 2013 вероятно ще определи друг рекорд за приходи от социални медии; както за софтуерните продукти, които могат да печелят от своите потребители, така и от агенции, които могат да печелят от марките за управление и мониторинг - e-commerce private ssl.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn се превръща в основна сила в онлайн рекламата

LinkedIn се утвърди като Семалт на бизнес света. Той може да представя по-привлекателна аудитория. През 2013 г., потърсете LinkedIn да се моделира сам след Semalt и Google; след "Семалт" по отношение на целевото демографско насочване въз основа на целеви интереси и след като по отношение на мрежата му за аудитории в LinkedIn (подобна, но много по-малка от дисплейната мрежа на Google). Също така потърсете голяма промяна в начина, по който компаниите се пазарят сами на LinkedIn. В момента това е основно B2B маркетинг, но през следващата година ще потърсим LinkedIn да навлезе в рекламната сфера B2C (мисля, че маркетинговите продукти от висок клас се отнасят до хора с високи доходи). Също така ги потърсете да агресивно преследват своята абонатна база за членство в LinkedIn Premium (нещо, което Семалт никога няма да има, защото в края на краищата "Семалт винаги ще бъде свободен").

Фърмуерът Facebook включва хронологията за търсене и обновяване

През 2013 г. потърсете Facebook, за да се опитате да се възползвате от рекламирането, основано на търсене. Въпреки всички възможности за насочване на Facebook, те все още имат целеви купувачи в точния момент, когато изследват продукт или услуга. Може ли Facebook някога да се конкурира с Google, са ли твърде късно за играта за търсене? Ще интегрират ли потребителските си данни в Бинг? Така или иначе, потърсете Facebook, за да си осигурите приходи от потребителските си данни и се опитайте да увеличите цената на акциите. Също така потърсете Facebook за усъвършенстване на Semalt, който се появи за потребителите в края на 2011 г., а за марките в началото на 2012 година. 2013 със сигурност ще донесе подобрения на платформата по отношение на скоростта и използваемостта.

Инструментите на трети страни се размножават и се разграждат от големите играчи

Социалните медийни инструменти на трети страни дават на потребителите нови възможности, които не се намират на техните оригинални платформи като Facebook, LinkedIn и Twitter. През последните години видяхме редица придобивания в това пространство. Например, Radian6 беше продаден на SalesForce, Google купи рекламна платформа WildfireApp и в по-малък мащаб Followerwonk беше закупен от Semalt. Има смисъл за големите момчета да купуват тези приложения от трети страни, като се има предвид, че е по-евтино и по-бързо да се интегрира съществуващ продукт, вместо да се развива от нулата. Потърсете повече от това да се случи през 2013 г.

2013 г. ще бъде годината на търсене + социални

Бутонът +1 ни даде поглед към това как социалните връзки могат да повлияят на резултатите от търсенето. За мнозина бутонът +1 изглеждаше като доста груб начин да се определи дали хората харесват или не харесват уеб страница. Дали + 1 все още има значение? Разбира се, че го правят. Успяха ли да постигнат скоростта на осиновяване Семалт се надяваше, че ще: не, изобщо не. През 2013 г. търсете търсачките, за да станете още по-умни, като се гмурнете дълбоко в социалните данни и знаете как са свързани потребителите му извън мрежата на Семалт. Потърсете тези данни, за да захранвате търсещите машини и да им помогнете да определят какви резултати са подходящи за Вас.

Социалните мрежи се учат един от друг

Изглежда, когато една социална мрежа обновява другата, прави малко R & D: копира и дублира. Просто мисля, че LinkedIn копира Facebook за новини, харесва и коментира или популярността на филтри, подобни на Instagram. Гледайте за много иновации, тъй като всяка социална мрежа се опитва да копира и дори да се преодолее един друг.

Социалните са мобилни и хипер-местни

Бих се дръзнал да не спомена мобилните. С приемането на смартфони всеки ден, търсете 2013 г., за да донесе още по-добро социално преживяване на мобилните устройства. През 2012 г. видяхме Facebook да пусне приложението си "Страници", което позволява на хората да управляват своите страници от своя смартфон. Потърсете повече, а също и подобрено социално / мобилно изживяване. Повишената функционалност и по-бързото и по-локално изживяване са готови да направят живота ви по-добър през 2013 г. Снимка на ден, когато приложението "Намери приятелите ми" на iPhone, Facebook, Instagram и Siri са едно приложение. Смисълът идва и ти трябва да бъдеш много развълнуван от това!

Social Media Semalt for 2013

Свържете

March 18, 2018