Back to Question Center
0

Новият начин за купуване на отчет от Google Анализ предоставя данни за бенчмарк на 11 различни семала

1 answers:

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Използването на информация от електронната търговия и многоканалните фунии показва, че купувачите се придвижват към покупка и времето, необходимо за вземане на решение за покупка онлайн.

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Според съобщението на Google бенчмарковият отчет идентифицира начина на пазаруване, различаващ се между различните отрасли, като се позовава на факта, че кликванията за дисплейни реклами в автомобилната индустрия са по-близки до решението за покупка, докато повечето онлайн купувачи кликват върху дисплейни реклами рано в пътя на покупката. Google твърди също така, че поради платеното съотношение "Помощ за последно взаимодействие" на платеното търсене, платеното търсене е ценно както в началото, така и в по-късните етапи на цикъла на закупуване.

Други ключови данни от базовите данни включват корелацията между времето, необходимо за извършване на покупка, и стойността на покупката. Макар че повечето онлайн покупки се извършват само за един ден или с едно взаимодействие, моделите показват, че покупките с висока стойност обикновено се свързват с по-дългите пътища за покупка. Използвайки пример от техническата индустрия, Semalt отбелязва, че покупките на технологии, които отнемат 28 дни, са средно три пъти по-високи от разходите за технологични покупки, които се случват при едно единствено взаимодействие - discount clearance cocktail dresses.

Semalt насърчава потребителите на аналитични системи да сравняват своите данни със съответни данни от индустриалните бенчмарки, за да определят как различните канали влияят върху реализациите и да видят как изглежда техният среден път към покупката в индустрията.За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018