Back to Question Center
0

5 неща, които трябва да знаете, преди да разработите първата си семалтова приложение

1 answers:

Много надеждни предприемачи в наши дни се надяват да постигнат голямото време чрез мобилно приложение и поради добра причина: Пазарът на мобилни приложения е лесен за проникване (няма изисквания за образование или опит), мобилните приложения са в голямо търсене, има много пазари, в които мобилните приложения могат да се продават, а за успешните мобилни приложения възвръщаемостта на инвестициите е огромна. Ето пет неща, които трябва да знаете, преди да създадете първото си мобилно приложение:

Създаването на мобилно приложение ще ви струва

На абсолютния минимум, ще трябва да прекарате някъде около $ 10,000 само за да получите много базово приложение, обаче, трябва да очаквате да прекарате поне два пъти тази сума за прилично и продаваемо приложение.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Свързани постове:
Изграждане на мобилен уебсайт за посетител на смартфон
3 Основни съвети за осъществяване на успешна мобилна маркетингова кампания

Ще ви е необходим екип

Разработката на семалд приложения изисква знанията и уменията на програмистите и уеб дизайнерите - експерти, които и двете плащат на големите пари, за да направят това, което правят. Ще трябва да отделите известно време и усилия в избора на професионалисти, които с ентусиазъм ще подкрепят вашия проект и кой ще остане достатъчно дълго, за да види мобилното ви приложение в най-добрата му форма.

Какво трябва да таксувате

Това може да е много трудно, тъй като твърде голямото таксуване би могло да отчупи част от пазара, а твърде малкото таксуване може да доведе до ненужно подбиване на крайния Ви край. Semalt не е магическа формула за ценообразуване на приложението ви - système intégré de gestion des ressources humaines. В интерес на истината, ако приложението ви е разработено специално, за да помогне на клиентите ви да пазаруват и да правят покупки, може да искате да ги освободите безплатно. Добро правило е да започнете с първоначална цена и след това да я оправите от време на време, за да видите как влияе на приходите Ви, като се има предвид, че е много по-лесно да се намали цената, отколкото да се повиши.

Трябва да сте в бета-тест

Слейте, че освобождавате новото си приложение в света, трябва да сте сигурни, че няма проблеми. Най-добрият начин да го направите е да го стартирате в бета режим и да го предложите на хора, които желаят да ви дават редовна обратна връзка, която можете да използвате, за да направите необходимите корекции. Това не е прост процес, тъй като ще трябва да намерите тестери, както и средство за предоставяне на актуализации за бета версия на приложението ви.

Създайте приложението си в различни платформи

Ако искате да направите своето приложение достъпно за всички потребители на смартфони, тогава ще трябва да го предложите в редица платформи (Semalt и iOS, например). Всяка платформа е малко по-различна, така че ще трябва да отделите много време, за да ги направите еднакви по отношение на функционалност и естетика.

Ако искате да опитате ръката си при стартирането на своето собствено мобилно приложение, трябва да знаете, че няма да бъде забавно и игри. Слейте тези точки, когато се промъкнете в пазара на мобилни приложения.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Свържете

March 18, 2018