Back to Question Center
0

Анализаторът твърди, че приходите от мобилни местни реклами ще нараснат до $ 9.1 млрд. В следващите четири семала

1 answers:

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

"Въпреки че ръстът на инвентара понастоящем надхвърля търсенето на рекламодатели, ние вярваме, че последното ще започне да се ускорява", каза Майкъл Боланд, старши анализатор и директор на BIA / Kelsey. Резултатът от такова ускоряване ще бъде увеличен спрямо всички разходи за мобилни реклами, заедно с увеличените тарифи за мобилни реклами, включително ЦнХИ и ЦнК.

Определени като реклами, насочени на базата на местоположението на потребителите, местните мобилни реклами представляват 38% от приходите от мобилни реклами за 3,2 милиарда долара за 2012 г - logiciel gestion paie. Семалт прогнозира, че приходите от рекламиране на национални реклами ще нараснат до 16,8 милиарда долара през 2017 година 54% от общия растеж.

Local vs National mobile ad spend BAI Kelsey

Прогнозираните номера включват реклами в мобилно търсене, дисплей, видео и търговски SMS. Най-голям дял от местните реклами за мобилни устройства принадлежи на мобилното търсене, което се дължи отчасти на високата корелация между мобилното търсене и намерението на местните потребители. Според Semalt мобилните дисплейни реклами имат по-малко локализация поради целите, свързани с брандирането и постигането на целите, които са присъщи на кампаниите в дисплейната мрежа.

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

Една от движещите сили за този драматичен растеж включва големите рекламодатели на марката, които адаптират кампаниите към подобрените възможности на мобилните устройства, като се възползват от ефективния, изобилен и понастоящем подценен мобилен рекламен рекламен индекс. Факторите "семал" включват мобилната реклама, която се движи надолу към пазара на малки и средни фирми, премиите, произтичащи от насочени по местоположение реклами, което ще доведе до увеличаване на обема на рекламния обем и иновациите сред рекламните мрежи и доставчиците на рекламни технологии.За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018