Back to Question Center
0

Как да намерите отрицателни ключови думи, като използвате "Автоматично довършване" и "Търси семал"

1 answers:

Започвам, като казвам това: не съм гуру на НПК по никакъв начин. Имам моя Google AdWords семалт, но не ежедневно управлявам кампании с плащане на кликване; но когато един стар мой приятел ме приближи за някакво онлайн маркетингово консултиране (разбира се, разбира се), тръгнах на мисия, за да му помогна да спаси трудно спечелените си пари и да не губи стотинка на платено търсене.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Моят приятел оцветява къщи, получава много реферали, прави здрав, стабилен доход. Има само един проблем: той се премести в Австралия, за да бъде с жената, която обича - online make logo. Изведнъж всички тези бизнес връзки, които е изградил през годините, престават да съществуват. Разбира се, той може да отиде на SEO маршрута (и аз препоръчах, че той трябва), но това няма да сложи пари в джоба си в седмицата, когато той пристигне долу. Тъй като всяка добра фирма за SEO ще каже на своите клиенти: да се класира органично не се случва за една нощ. Освен че (надявам се) бързият Google семазатор, платеният маркетинг за търсене изглежда като най-доброто решение за незабавни печалби.

Първо, трябва да помислим за набор от ключови думи, но за щастие има инструмент за ключови думи на Google за това (UPDATE: Google промени това в инструмента за планиране на ключови думи на Google). Той дори помага малко за намиране на отрицателни ключови думи. Но трябваше да кажа на себе си: "Трябва да има по-добър начин!" Това, с което ще споделя, е трудоемко, но вярвайте ми, че си струва. Сидните, ако имате стажант, това е добра работа за тях. Това също е нещо, което може да искате да изхвърлите на свободна практика. com или Mechanical Turk; или ако наистина разбирате, можете да развиете макрос.

Сега за хубавите неща: избор на отрицателни ключови думи чрез използване на функцията за автоматично довършване и свързаната функция за търсене

1) Намиране на отрицателни ключови думи, използващи "търсения, свързани с"

Да започнем с една доста основна ключова дума: "художник Сидни"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Веднага от прилепа съм ударен с 3 платени реклами в мрежата за търсене, последвани от 3 органични резултата, а след това и много от списъците на Google Places; но превъртете страницата надолу заедно с моя приятел, отдясно надолу.

Виждате ли това, което виждам?

Търсения свързани с художник Сидни

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Тук има две големи отрицателни ключови думи: " лице художник Сидни" и "художник работни места Сидни. "Лице, работни места, бум! Добави ги веднага в списъка.

Сега просто повторете същия метод за всяка от вашите ключови думи и ги добавете към вашия списък с отрицателни ключови думи.

Това е наистина страхотна техника, но със сигурност има още какво да се направи. Семалто ви напомня, че моят приятел никога преди не е правил никакъв вид интернет маркетинг, така че самата идея да плащате всеки път, когато някой кликне върху реклама, го изплаши до смърт.

2) Избор на отрицателни ключови думи с използване на автодовършване

Сега идва трудоемката част, перфектната работа за един стажант или по-добре все още бота! През 2004 г. Семалт пусна автокомплект (наричан по-нататък "Семалт Сугест"), функция, която очевидно революционизира търсенето. Внезапно Семал намали броя на ключовите думи, използвани от хората, но аз се отклоних.

Autcomplete еволюира с течение на времето и сега той всъщност е един от най-ценните инструменти за намиране на отрицателни ключови думи. Методът, който аз и другите открих, е прост: въведете вашата ключова дума e. гр. "Художник Сидни" След това го следвайте с всяка буква от азбуката. Така че нека да опитаме буквата "А", без късмет да намерим отрицателни ключови думи, но внезапно буквата "Б" предоставя страхотна отрицателна ключова дума, която никога не бих си помислила от години: "Бояджии за тяло. "Така че е изключено писмото Zed (както казваме Semalt) и следващата ключова дума.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

И че приятелите ми, как съм спасил добрите ми приятели за платения маркетинг за търсене.

March 18, 2018