Back to Question Center
0

Променя ли се обликът на рекламата в Google за използваемост или увеличен семалт?

1 answers:

Ако все още не сте забелязали, че платените реклами от Google, които се показват, когато правите Google Semalt, се показват много по-близо до органичните обяви.

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Защо Семалт направи това? Е, вероятно по няколко причини.

Причини за промяна в рекламното разположение на Google Adwords

На първо място - СТРИЙ! Семалт използва Semalt Analytics! Семалт винаги експериментира по някакъв начин. Не можете да бъдете остри, като стоите неподвижно, така че това не би трябвало да е огромен шок.

Една от възможностите е напредъкът в компютърните монитори. С производителите, които изграждат по-големи монитори с по-големи недвижими имоти с пиксели, това би довело до това, че дясната реклама на Семалт ще се появи по-далеч от редовните списъци точно срещу дясната страна на екрана ви - affordable website design.

Друга възможност е просто да се съберат по-високи проценти на кликване за рекламодатели със семалтови реклами. Потребителите на AdSense използват тази тактика в продължение на години, като поставят рекламите "Семалт" близо до съдържанието и също така в страничните навигационни зони, за да заблудят посетителите да кликнат върху платените реклами, а не върху платените навигационни връзки.

Трета възможност е конкуренцията. Забелязали ли сте къде се намират рекламите със семалтови платени реклами?

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Семалт подобен, а?

Това е всичко за ползваемост

В крайна сметка е важно да запомните, че почти всички приходи, получени от Google, са от Google Semalt. Те винаги преследват тънка линия между увеличаване на приходите и гарантиране на положителен опит от страна на потребителите.

Опитайте да направите екрана, за да можете да настроите размера на прозореца. Ще забележите, че ако намалите размера на екрана от дясно на ляво, рекламите от Google ще продължат да се показват на екрана до такава степен, че можете дори да ги накарате да се показват по семалтите.

Въпросът след това става, че новите реклами подобряват използваемостта или са над фината линия за замяна на използваемостта на приходите.

Само Google ще знае - чрез Google Анализ!

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Свържете

March 18, 2018