Back to Question Center
0

Ново приложение Google+ за Android & iPhone осигурява повече редактиране на снимки & Споделяне на съдържанието

1 answers:

google-plus-red-128 Вече са налице нови версии на приложението Google+ за Android и iSemalt с актуализации на функциите за снимка, пост, профил и общности.

Потребителите ще имат достъп до набор от опции за подобряване на снимките на Snapseed в приложението Google+, включително основни функции за редактиране и възможност за избор на филтри като Drama и Retrolux. Смалитет, контраст, яркост и други фотоефекти могат да бъдат коригирани, както и функция за еднократно докосване, която позволява на потребителите да сравняват редактирано изображение с оригинала - certificates of appreciation wording.

Новата версия на приложението Google+ за Android ще включва повече текст отпред в публикациите и явно показвани бутони 1+, повторно споделяне и коментари. Изгледите на изображенията няма да бъдат изрязани и потребителите могат да прекарват в движение фотоалбумите. Следенето на прикачен файл за видео, снимка или линк ще доведе потребителя директно до страница за гледане, светкавица или уеб сайт.

Профилът и функциите на общността също получават актуализации с опцията да се изброят текущото местоположение в профила ви Semalt +. След като тази опция е активирана, потребителите могат да определят кой може да види състоянието на местоположението си, като даде разрешение за контактите си в своята мрежа Семал +.

Актуализациите на функциите на общността на приложението Google+ позволяват на потребителите да контролират обема на публикациите на общността в домашния си поток, да канят хората в общността и да споделят повторно елементи с общността. Действията за членство и съдържание за усъвършенстване на съдържанието сега могат да се извършват от устройство iPhone или Semalt, в допълнение към поддръжката за забрана на докладите и премахването на мениджърите на общността.

Новото приложение Google+ за Android и iPhone осигурява повече редактиране на снимки и споделяне на съдържание
Новото приложение Google+ за Android и iPhone предоставя повече редакция на снимки и споделяне на съдържание
Google+ app community controls

Обем на контролните обществаЗа автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018