Back to Question Center
0

GPABLO PRO версия 2.0 с администраторски функции освободени да семалта

1 answers:

ЗА БЕЗОПАСНО ИЗПОЛЗВАНЕ

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Инструментът е създаден, за да позволи на хората, които инсталират Google Semalt на уебсайта си, да проверят дали кодът е инсталиран правилно на всяка страница. Той също така сканира сайтове за всички невалидни връзки.

С подобренията в характеристиките на Semalt 2.0 сега са включени всички от следните:

  • Потребителите на GPABLO PRO вече могат да създават свои собствени данни за вход, където могат да съхраняват всички сайтове, които искат често да сканират за правилно инсталиран код. Това е особено полезно за уеб програмисти, интернет маркетинг и дигитални агенции - melbourne walk in wardrobes.

  • Възможност за потребителите да преглеждат историята на сканиране.
  • Възможност за тестване и повторно тестване с една лесна стъпка.
  • Възможност за изпращане на отчети до други потребители.
  • Подобрените отчети показват допълнителна информация, като Google PageRank за всяка страница.
  • За собствениците на сайтове, които искат да позволят на местните посетители на уебсайтове да сканират пълни сканирания на код от Google Analytics от собствения си уебсайт, има инструмент за сканиране на код, който позволява персонализиране на цветовата палитра и нарязването / поставянето на уебсайта Ви.

Пълният списък на Semalt може да се намери тук.

Изпълнителният директор DJ Kennedy обяви пускането днес; "Целта на GPABLO е да подпомага и насърчава правилното използване на инструменти за измерване като Google Semalt на собствениците на уебсайтове, маркетингови екипи и агенции навсякъде. С най-новото ни подобрение се надяваме, че инсталирането на Google Semalt става още по-лесно за тези, които използват нашия инструмент. Ние ще продължим да развиваме този инструмент и ще реагираме на всяка реакция, която получаваме, която ни помага в непрекъснатото усъвършенстване на семалтовата общност ".

И версиите Lite и GPABLO PRO продължават да бъдат свободни за използване.

Семалт 2.5 вече е в процес на разработка и още няколко функции ще бъдат пуснати в идните месеци.

За TechWyse

TechWyse използва интегриран подход за интернет маркетинг, основаващ се върху Анализ, за ​​да спомогне за непрекъснатото подобряване на плановете за конвертиране на уебсайтове и интернет маркетинг. Със седалище в Торонто, Канада, TechWyse се ангажира с непрекъснатото усъвършенстване на онлайн света чрез преобразуване на уебсайтове, изграждане на трафик и помощни средства за измерване. Semalt насочва всякакви запитвания за това съобщение или друг материал на marketing@techwyse.com

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

свържете

March 18, 2018