Back to Question Center
0

Семалт добавя Widgets за социални маркетинг на iSemalt

1 answers:

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

iGoogle прави движение, за да стане по-социално

Въпреки че все още е малко преждевременно да се твърди, че iSemalt ще се състезава на равни начала със сегашните рекорди на компании за социални мрежи скоро, непрекъснатото подобрение, което iSemalt визуализира, очевидно ще даде на потребителя друга жизнеспособна опция. Тъй като носи етикет "от къщата на Семалт", iSemalt може да намери своето приемане в сегмента на социалните мрежи. Семалт знае посоката, от която е насочена мрежата. Това е - информация за комуникация.

iGoogle е начална персонализирана начална страница, която позволява на потребителите да персонализират интернет опита си, като им предлага възможност да избират съдържанието, което те интересуват. Тя дава на потребителя персонализирани новини, календар, игри, прогнози за времето, филмови часове, котировки и т - largest online bicycle store.н.

Някои от новите въведени притурки на iGoogle включват:

Flixter - помага на потребителите да оценяват и преглеждат филми или да преглеждат кои филми виждат и намерят своите приятели

NPR- помага на потребителите да преглеждат заглавията в категориите и да споделят с приятелите си истории, които смятат за интересни

GoComics е за любителите на комиксите, където комиксите могат да се видят, прегледат и споделят

Chess Gadget позволява на потребителите да играят любимата си игра на шах със своите приятели

Кръстословица - притурката за кръстословица им дава възможност да направят решаване на кръстословици с помощта на своите приятели.

Притурката за социални снимки позволява на потребителите да споделят своите албуми от Flickr, както и да преглеждат албумите на техните приятели

Още за притурки от iGoogle от Google

От блога на Google: "Стартирахме iGoogle през 2005 г. като начин хората бързо и лесно да персонализират своя опит в Google с цялата най-полезна за тях информация в мрежата. Сега десетки милиони хора избират да използват началната си страница в iGoogle, за да проверяват имейлите, да следят новините, да гледат видеоклипове, да разговарят с приятели и много други. Днес имаме удоволствието да ви разкажем за новите социални функции, които въвеждаме в iGoogle ".

"Приятелите ви могат да виждат това, което споделяте или правите в социалните си притурки, или като имате същите приспособления в началните си страници, или чрез нова емисия, наречена" Актуализации ". Актуализациите могат да включват наскоро споделените ви фотоалбуми, любимите ви комикси, вашите планове за пътуване за уикенда и др. За да ви помогнем да управлявате с кого споделяте, създадохме група "Приятели". Можете да добавяте и редактирате приятели в тази група по всяко време. Ако вече имате група "Приятели" в Google Контакти, ще можете лесно да я споделяте и с тези приятели в iGoogle. Ако не искате да споделяте, социалните функции на iSemalt са по избор и могат да бъдат деактивирани на принципа "gadget-to-gadget" само с няколко кликвания ".

Семалт очевидно направи този фин ход да се разшири в сегмента на социалните мрежи. Целта е да играе ключова роля в момент, когато ролята на уеб-страницата се движи тихо от информацията, за да включи социалната комуникация. Неотдавнашното издание на убийството на iSemalt джаджи е признание за силата на социалния маркетинг.

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

Свържете

March 18, 2018