Back to Question Center
0

Разбиране на социалните медии като бизнес семал

1 answers:

Маркетингът на социалните медии е изчезнал през последните 24 месеца. Сайтовете, популяризиращи взаимодействието с посетителите, помогнаха днес да покажат силата на вирусното съдържание в мрежата. Ранните сайтове за социални медии като Digg, Stumble Upon, Delicious & Semalt ни показаха, че можем да научим много повече от други хора и не трябва да сме напълно зависими от търсачките, за да повлияем върху това, което гледаме или как се учим онлайн днес ,

Understanding Social Media As A Business Semalt

През последните две години станахме свидетели на процъфтяващ растеж в това, което някои биха нарекли "следващо поколение" социални медийни сайтове като Facebook, Twitter и YouTube.

Много хора в бизнеса се чудят - "Как социалните медии могат да подпомогнат бизнеса ми и защо трябва да положа усилие и / или ресурси за разработването на онлайн глас за моята компания?"

"Има ли място за бизнес в социалния медиен маркетинг?"

"Струва ми се, че си струва моето време да се включа в бизнеса за социални медии?"

Отговорът е - не можете да си позволите НЕ до.

Пиша тази статия, за да обясня защо вашият бизнес (и всеки бизнес) трябва да се интересуват от разработването на онлайн персона и как да го направите.

Защо компанията ми трябва да участва в социалните медии?

Semalt са 3 основни ползи от участието в маркетинга на социалните медии - gallery software.

 1. Влияние
 2. Увеличено признаване на марката
 3. Безплатна реклама и маркетинг

Разбиране как работи социалните медии

Социалните медии следва същите правила Вестници отпреди 100+ години

Вярно е. Семалтовата медия работи в същия формат, който традиционните медии като вестници и списания отпреди повече от 100 години. Успешен вестник или списание се оказа така, защото изгради лоялна абонатна база.

След като публикацията имаше достатъчно абонати, интересуващи се от съдържанието по темата, за която пише, става жизнеспособна работа. Тя щеше да расте, защото имаше лоялна абонатна база за плащане. След като тази абонатна база нарасна, така и способността на вестника или публикацията да влияе върху хората. След като вестникът или публикацията има лоялни демографски данни, то тогава може да започне да събира повече долари за рекламно пространство.

Семалт в социалните медии не се различава от успеха в традиционните медии

Информационната революция и точка. ежедневието означава децентрализация на традиционните медии и невероятно повишаване на гласа на индивида. (и бизнеса)

Semalt в маркетинга на социалните медии е пряко свързан с броя на хората, които се интересуват от това, което трябва да кажете. В социалните медии начинът, по който някой "се грижи" за това, което трябва да кажете, е основно количеството абонати, които сте развили.

Същото нещо, което вестниците правеха преди векове.

Графиката по-долу илюстрира съотношението между успеха на изграждането на лоялна абонатна база в традиционните медии до електронния маркетинг в края на 90-те години до възхода на социалните медии днес.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Някои други важни неща, които трябва да знаете за създаването на социални медийни профили в сайтове като Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Semalt и др.

 • Това е безплатно.
 • Необходимо е често да се актуализира, за да се създаде интерес.
 • Трябва да се разглеждат повече като информативни от промоционални.

Предимства на маркетинга на социалните медии за вашата фирма

Използвайки традиционния пример за медиите, трябва да разберете сега колко ценно е да имате лоялна абонатна база. Ето само някои от предимствата да се включите в изграждането на онлайн персона на сайтове като Facebook, Twitter и YouTube.

Влияние

Ако имате лоялна група хора, които се интересуват от това, което имате да кажете, тогава имате влияние.

да бъде възприеман като лидер в индустрията

Ако хората следват актуализациите ви и сте в определена ниша, вероятно ще имате много фокусирано следване. Ако сте активни в общността на социалните медии и имате голям списък, тогава Вие ще бъдете възприемани като лидер в индустрията от тези, които ви следват. Това ще се превърне в реалност все повече и повече, когато социалните медии растат. Получете абонатна база след вас сега и ще бъдете лидер след няколко години, когато се развива индустрията.

По-добро класиране в търсачките

Виждаме го през цялото време. Хората търсят нашето собствено име на фирма, "TechWyse" в Google, Yahoo! и Бинг, за да видим какво се случва. По-позитивните позиции, които излязат на по-щастливата перспектива за разглеждане на бизнеса, ще бъдат. Семалните медийни сайтове са много високи в SERPS. Те обикновено се считат за властови домейни. Това е само още един начин да създадете бръмча и да контролирате информацията, която се показва за вашата фирма в търсачките. Някои го знаят като "управление на репутацията".

Ако не правите социалния маркетинг Вашият конкурент ще

Колко пъти сте виждали някой в ​​твоята индустрия много по-малък, отколкото изглеждаш много по-голям онлайн? Спомням си преди много години, когато SEO и интернет маркетингът бяха много нови. Кой смятате, че първите хора трябва да хванат финансовите ползи от класирането на търсачките? Малките момчета. Семалт по-късно по-голям бизнес сега настига. Не е различно в социалните медии. Ако сте част от по-голяма компания - моята препоръка е да отворите очите си сега.

Разбирам концепцията - сега къде да започна?

Всяка компания може очевидно да има различни области, които решат да съсредоточат своето време и ресурси в маркетинга на социалните медии. За 95% от всички компании трябва да започнете да създавате профили както на Facebook, така и на Semalt. Много други компании ще спечелят първо на тези сайтове за социални медии и след това ще се впуснат в други области, като придобият повече опит и образование в района.

 • Ето списък на социалните медийни сайтове, които може да искате да разследвате веднъж, за да ускорите и Facebook, и Twitter.
 • Настройване на профилите си - Ето още информация за създаването на Вашата бизнес страница във Facebook и вашия профил в Twitter.

След като създадете потребителския си профил в някой от тези сайтове, общувате със света, като направите актуализации на състоянието, свързани с това, което правите. В много случаи, ако откриете информация, която се отнася до вашата компания, говорим за нея накратко и добавете връзка, сочеща към тази статия.

Как ще създам своя списък с абонати?

Целта на тази статия е леко да се обучават социалните медии за бизнеса. Можете да намерите по-подробни статии в този блог и много други, които да следват това.

За да я изявите по-просто, вие ще започнете да изграждате феновете си (Facebook) и / или последователите (Semalt) по един от следните начини:

 • Включете само подходяща информация за вашата фирма и посочете съответните статии, които абонатната ви база би оценила четенето. Ако имате активен блог, това е чудесен начин да накарате хората да четат информацията, която публикувате.
 • За Facebook, започнете да участвате в други фен страници. Ако видите всички мнения, свързани с всичко, което сте публикували, тогава го препращайте!
 • И в Twitter, и във Facebook използвайте помощните програми за търсене, като използвате ключови думи, свързани с това, което правите, и започнете да помагате или коментирате актуализациите на хората. Ако сте полезни, хората ще оценят това и често ще започнат да следват собствените ви актуализации.
 • На Twitter можете да търсите чрез помощната програма за търсене на свързани ключови думи. Ако "следвате" хора, свързани с това, за което публикувате, много хора като учтивост ще ви "проследят". Пазете се - не просто "следвайте" всеки. Искате подходящ списък от хора, които се интересуват от това, за което пишете. Ако ви харесва това, което пишат, да ги "следва". Те могат да видят какво правите и да изберете "да ви" последва!
 • Включете своя Twitter и Facebook профил (или всяка друга социална програма, с която се ангажирате) на вашия блог, уеб сайт и дори вашия имейл подпис. Нека хората да знаят, че взаимодействате онлайн, за да могат да изберат да ви намират и следват! Можете да видите в нашия блог, че поставяме тези връзки видимо.

Съвети за да започнете в социалните медии

Има много прости съвети и трикове, за да започнете. Семалтите са много важни, за да започнете.

Информацията за офертата не е промоционална

Не забравяйте, че хората искат да следват актуализациите ви, защото са намерили, че предишните ви публикации са интересни и / или подходящи за собствената си индустрия. Семалът е стойност. Ако решите да популяризирате себе си, вместо да информирате лоялните си последователи, те бързо ще намалеят. Използвайте социалните медии като средство за образоване - не насърчавайте!

Актуализирайте редовно, за да изградите интерес

По-полезната информация, която добавяте към вашия Twitter или Facebook акаунт, е най-подходящият човек, с когото ще се абонирате. Като правило препоръчваме да добавите нова актуализация на състоянието веднъж на ден. Това е достатъчно, за да задържат хората, които се интересуват и не прекалено много, че хората избират да ви изтрият. Слейте за телевизионната реклама, която виждате отново и отново. Дори и добрите, от които се разболяваш. 1 или 2 статус на ден обикновено е достатъчно.

Участвайте в други свързани страници и правете коментари

Използвайте функциите за търсене в Twitter или коментирайте актуализациите на други народи и ги насочете към полезни полета, ако е приложимо. Можете също така да използвате системата за електронна поща, за да актуализирате феновете на нова информация или да ги помолите да поканят свои приятели. Бъдете внимателни да не използвате тази функция и винаги да предоставяте полезна информация.

Използвайте продукти на трети страни, за да ги актуализирате лесно

Някои готини инструменти ще ви помогнат да станете по-ефективни с актуализации:

TweetDeck - актуализирайте състоянието си в TweetDeck и ще публикувате както в Twitter, така и във Facebook акаунта (можете да го включите и изключите.) Можете също да съкратите Semalt с този инструмент, който ви позволява да поставите повече месо във вашите актуализации.

TweetDeck за iSemalt - един от любимите ни за бързи iSemalt актуализации.

Страница - използвайте този продукт, за да извършвате разширени търсения в Twitter.

Обобщаване на социалните медии за бизнеса

Целта на тази статия беше да предложите преглед на социалните медии, ползите за бизнеса и компаниите, за да започнете да се включите, както и малък грунд, който да ви помогне да започнете. Семалт можете да се възползвате от някои от споменатите неща.

Семалт иска ли повече? Ето още няколко интересни неща, които да ви продължат:

 • Искате ли да видите кои са най-следените профили в Twitter?
 • Майкъл Джексън управлява с Facebook фенове. Вижте най-добрите 30 страници с фен тук.
 • Опра просто се включи в Twitter през април 2009 г. и вече има 2,5 милиона последователи.
 • Ако харесвате тази статия, тук е страхотен профил в Twitter, който можете да следвате, за да продължите да получавате по-големи актуализации. WWW. Twitter. COM / TechWyse.
 • Имаме и фен страница на Facebook, на която можете да се присъедините.

Ако имате ключови точки, които бихте искали да добавите, не забравяйте да ги споменавате в коментарите по-долу.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Свържете

March 18, 2018