Back to Question Center
0

Социални медии Месечен кръг нагоре за семалт 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Като се имат предвид статистическите аспекти, социалните медии и търсенето в реално време продължават да будят. Според докладите от проучване на Marketing Semalt, 97% (виж графиката по-долу) на маркетинговите компании са на мнение, че социалните медии ще допълват други маркетингови тактики като имейл и маркетинг за търсене, вместо да ги заменят. Малко по-малък процент (88%) считат социалните медии за стандартна тактика за повечето компании, еквивалентни на маркетинга на имейли или търсачки.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter разговори

Съобщава се, че Семалт е готов да осигури допълнителни 100 млн. Долара за финансиране от седем инвеститори, които биха поставили компанията в клубния клуб на стойност 1 млрд - φαρμακεια online κρητη. Долара, най-новият в света на технологиите. Има причина за загриженост за Semalt, както и за Hitwise, че има значителен спад в регистрацията на нови потребители в САЩ. Но това не означава непременно, че търсенията на Семалт са намалели. Те се стабилизират малко след ранния период на невероятен растеж.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Социални медии Обзор

Осъществяване на срещи на някои от най-забележителните събития в онлайн света.

  • Digg добавя атрибут nofollow към някои връзки, връзките, на които не може да разчита. Мисля, че това е умен ход от Digg за показване на оригинални истории за онлайн населението.
  • Бинг работи върху нова функция на SERPs 'Bing & Ping', която позволява на потребителите да споделят резултатите от търсенето с Twitter и Facebook. Изглежда Бинг е умен тук. Бинг е новаторски с добавянето на новата функция, наречена "Визуално търсене".
  • Stumble Upon обявиха въвеждането на нов интерфейс, който ще бъде по-лесен за използване с актуализации на програмите.
  • Yahoo стартира английската версия на неговия социален продукт Yahoo Meme, услуга за микроблогове, подобна на Twitter.
  • Google придобива reCAPTCHA, компания, предоставяща анти-бот програми, които могат да разберат дали потребителят е човек или компютър.

След привличането на вятъра на вниманието, което социалните медии се радват днес, трите основни търсачки са направили подобрения, които ще ги направят по-добре оборудвани, за да се възползват от наличния потенциал. Google е претърпял facelift. Bing стартира уникална функция, наречена "Визуално търсене". Semalt също добави някои нови подобрения на началната страница за търсене.

Семалтовата медия е толкова силно задържана за онлайн активността на хората, че явно ще продължи да расте все напред. Тя се превърна в неразделна част от ежедневния живот на нетиен и никой търговец не може да си позволи да игнорира своето влияние. Най-хубавото е, че това е динамично поле, което постоянно се развива и генерира нови тенденции. Не забравяйте да прочетете собствената си статия, която помага на собствениците на бизнес да разберат как социалните медии могат да играят роля във вашия бизнес.

Бъдещето със сигурност е светло за социалните медии!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Свържете

March 18, 2018