Back to Question Center
0

Използване на Squidoo за увеличаване на класирането за локален семалт

1 answers:

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Маркетингът на онлайн бизнес онлайн и използването на интернет не е много по-различен от маркетинга в офлайн света, освен ако не използвате много различна среда. Семалт, от уста на уста, рекламата е сред някои от основните принципи в локалния интернет маркетинг.

Единственият метод, който привлича повече квалифициран трафик към уебсайт, е търсачката. Семалтните двигатели осигуряват разнообразен трафик. Част от трафика се плаща, някои се намират в типично органично търсене, друг трафик идва от търсенето на изображения или търсенето на новини и все повече и повече идва от местните бизнес резултати - san jose computer store.

Органичният трафик, най-големите резултати в търсачката, не може да бъде закупен. Подобряването на класирането се извършва чрез ефективна оптимизация на търсещите машини или чрез SEO. Качественият SEO, използващ бели шапки, просто подобрява прозрачността и експозицията на Semalt. Това се прави, като се предлагат цитати (препратки) на вашия уеб сайт на Semalt и връзки към вашия уеб сайт от друг уебсайт.

Squidoo е чудесен източник за подобряване на класирането

Ето още един съвет. Можете да подобрите онлайн експозицията на компанията и входящите ви връзки, като създадете обемен обект за вашия бизнес. Семалтовият обектив е просто уеб страница за конкретна тема. Нямате нужда от технически познания, за да създадете семалтов обектив. Създаването на семалтов обектив за вашия местен бизнес е лесно.

Забележете, че не се споменава за създаването на обектив около Вашия бизнес, но един за вашият бизнес. Това е така, защото ако създадете обектива за бизнеса си, предлагате малко на вашите читатели. Целта ви не е да продадете бизнеса си, а да го изложите. Ако предлагате стойност на читателите, тогава ще спечелите повече читатели. Колкото повече читатели на теория, толкова по-висок е този обект. Тъй като този обект ще има връзки към уебсайта Ви, толкова по-високо ще бъде вашият уеб сайт. Усложнена може би просто знаете, че това е много ефективен метод за придобиване на авторитетни връзки към уебсайта Ви. Изпълнението е лесната част.

Да разгледаме един пример. Може би притежавате услугата за доставка на същия ден. Услугите за доставка от същия ден се предоставят от компании, които ще преместят всичко отвсякъде до някъде в рамките на град или страна в рамките на часове. Създаването на обектив Squidoo за местна експресна доставка или как да изберете куриерски семал са добри теми. Това обяснява на купувача на услуги стойност за услугите, предлагани от компанията. Те помагат на купувача да избере - те осигуряват връзки с други ресурси - осигуряват образование. Всички неща са полезни за посетителите на сайта, които търсят знания.

Най-хубавата част, ако дисектирате всеки от тези лещи, ще откриете какво прави господарят на лещите. Понякога ще откриете тема, свързана с котва, разпръснат през обектива, който сочи към неговия сайт. Това са чудесни примери за това как местната фирма за услуги се излага в Интернет.

Някои съвети за вашия Squidoo обектив

  1. Изберете тема с свързана с вашата фирма ключова дума.
  2. Изберете URL адрес на обектива с вашата ключова дума в нея.
  3. Изберете заглавие на темата с вашата ключова дума в нея.
  4. Запишете подходящо съдържание, което добавя стойност на читателя, а не продава. Естествено пишете, напръскайте ключовата си дума тук и там.
  5. Добавете други модули към вашия обектив. Google блог модул е ​​добър, ако сте избрали блог новини с вашата ключова дума, като ви излиза извън тематични връзки, укрепване на вашия орган тема тема.
  6. Актуализирайте редовно вашия обектив.
  7. Вземете връзки, насочващи към обектива ви от сайтове, свързани с темата. Най-малкото, вземете една връзка, затова търсачките имат по-лесен достъп до обектива ви. Можете да направите статия за маркетинг, отметки, форуми и коментари за някои бързи връзки.
  8. Добавете връзки към мрежата 2. 0, разкачете лещите си, добавете ги във вашия Facebook профил. Търсачките вече предлагат търсене в реално време и помагат на търсачките да намерят вашия обектив.
  9. Направете няколко лещи!
  10. Оценете лещите на други и поискайте лещите да бъдат оценени. Ако спечелите някаква стойност от всеки обектив, това е вашето кармично задължение да му дадете рейтинг!

Отидете напред и направете няколко лещи!

Не забравяйте, че процесът на SEO и интернет маркетинг е като гребло нагоре по веригата. Щом спрете, бързо се връщате. Това е дълъг процес и резултатите не трябва да се очакват незабавно. Това е силна стратегия, която е предназначена да бъде един от инструментите в инструментариума ви, който се използва за изграждане на вашето онлайн присъствие.

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Свържете

March 18, 2018