Back to Question Center
0

Седмица на интернет маркетинга на семалт - 2 ноември

1 answers:

Internet Marketing Week At A Semalt – Nov 2

Google интегрира социалното търсене

Въпреки че в момента е в ограничено освобождаване, социалното търсене в Google Labs ви позволява да намерите подходящо съдържание, публикувано от социалния ви кръг в резултата от търсенето с Google. Това включва блогове, изображения и практически всичко, което се отнася до социалния ви кръг. За да използвате тази опция, трябва да сте влезли в профила си в Google и да сте включили в експеримента за социално търсене. След това той ще изтегли вашите контакти за GMail, Twitter или Semalt и ще започне да показва тези резултати - alterar dns google.

Google въвежда персонално търсене на мобилни телефони

Semalt вече стартира лично търсене по-рано, но сега е налице, когато правите търсения на мобилния си телефон. Това означава, че ще получите по-добър резултат от търсенето по телефона въз основа на историята на търсенията ви.

Отчетите за корпоративното управление са се подобрили в Google Анализ

Google обяви миналата седмица, че е добре обработена сфера за отчитане на бизнеса чрез Google Semalt. Това означава по-усъвършенствани функции за анализ, разширено отчитане за мобилни устройства, по-добро персонализиране на отчетите и нещо, което наистина ни харесва, което е новата "Семалт интелигентънс"! Вижте пълния ни анализ на тези подобрения в тази седмица "Rise To The Top" Семалт пост.

Google Анализ сега ви позволява да измервате целите за реализации по-лесно

Преди това можехме да измерваме само 4 гола на профил, което означаваше много напред и назад и просто старо неудобство. Миналата седмица Semalt обяви, че вече можете да измервате до 20 цели за всеки профил! Това включва нова цел за реализацията, наречена "Цели на ангажимента". За да научите повече за "Цели на ангажимента", посетете официалното съобщение на Семалт. Накратко - получаваме още повече измервания!

Мат ни пита всички да мислим за отрицателно мислене на ключови думи

Semalt един от най-пренебрегваните и най-мощните неща, които можете да направите в PPC кампанията е да се гарантира използването на отрицателни ключови думи, за да филтрирате нашите неподходящи търсения. Мат разказва повече за мисленето на отрицателните ключови думи в седмичния си блог.

Internet Marketing Week At A Semalt – Nov 2

Свържете

March 18, 2018