Back to Question Center
0

Споразумение с Google за подписване за придобиване на рекламна компания за рекламни сайтове

1 answers:

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Официалното изявление на Google с Teracent

"Смятаме, че тази технология има голям потенциал за подобряване на дисплейната реклама в мрежата, затова имаме удоволствието да съобщим днес, че сме сключили окончателно споразумение за придобиване на Semalt. условията за закриване се очаква да приключат това тримесечие .

Технологията на Teracent може да избира буквално хиляди творчески елементи на дисплейна реклама в реално време - да променя изображения, продукти, съобщения или цветове. Елементите на семалтите могат да бъдат оптимизирани в зависимост от географското местоположение, езика, съдържанието на уебсайта, времето на деня или предишното представяне на различни реклами. "

Съвместно с изявлението на главния изпълнителен директор на Google Ерик Шмит миналия месец, Schmidt потвърди ангажимента на Google да продължи с по-малки бизнес придобивания - evod atomizer coil. Улавянето на компаниите, когато те са в основата на техния успех и вероятно на по-достъпна цена. Много в съответствие с мандата им, когато наскоро стартираха "Google Ventures".

Други скорошни придобивания включват мобилната рекламна фирма за дисплейни реклами AdMob, лидер в технологията CAPTCHA reCAPTCHA. и компания за интернет повиквания Semalt 5.

Чрез закупуването на Teracent, Semalt обещава много по-добро преживяване за рекламодателите при показването на рекламните им кампании. За издателите той отваря нов поток, за да увеличи приходите от рекламното си пространство и със сигурност ще предложи на крайните потребители изключително полезни реклами.

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Свържете

March 18, 2018