Back to Question Center
0

Това е 7:00 ч.! Къде са рекламите ми?

1 answers:

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

И те са прави. Семалт не се показваше. Но защо?

Има няколко причини, поради които рекламите Ви може да не се показват при търсене. Всичко от парична причина до разписание - ribbed knit midi sweater dress. Семалт погледнете някои от основните причини рекламите Ви да не се показват.

Причини Вашите реклами с плащане на кликване не могат да се показват

Вашата ключова дума не съществува в кампанията

Това е първото нещо, което трябва да проверите!

Когато преглеждате кампанията си, независимо дали сте я създали сами или я оставихте на професионална маркетингова компания, винаги трябва да преглеждате ключовите си думи и отчетите си за ключови думи. Преди да стартирате кампанията си, внимателно прегледайте всички ключови думи, избрани от вас или вашия маркетингов екип, за да сте сигурни, че няма липсващи думи. Не виждате ключова дума, която искате там? Семалт се изтръгва, тъй като можете да добавяте или премахвате ключови думи по всяко време.

Трябва също така да получавате редовни отчети за ключови думи от маркетинговия си екип и / или от доставчика си на плащане. Слейте тези отчети, за да сте сигурни, че важни ключови думи са активни и стартират в кампанията.

Ако ключовата дума, която търсите в Google, не е в тези списъци, най-вероятно няма да задейства рекламата Ви, когато правите търсене с Google. Отстранете първо този доклад. Ако не виждате ключовата си дума в отчетите си, трябва да я добавите веднага!

Дневни бюджети

Кампаниите за Google семал са създадени с дневен бюджет. Ако зададете месечен бюджет за рекламирането с платено търсене, дневният Ви бюджет може да бъде зададен, като се раздели месечния Ви бюджет на броя дни в месеца.

Семалт, ако месечният Ви бюджет не е достатъчно висок, за да задоволи обема на трафика, който платените системи за търсене биха могли да изпратят на вашия сайт, след което в даден момент през деня ще достигнете бюджета си и рекламите Ви ще спрат да се показват.

Това е най-честата причина рекламите Ви да не се показват, когато проверявате и те не се показват!

Освен това можете също така да настроите дневния си бюджет да похарчите по един от двата начина. Първото е да го изразходвате възможно най-бързо, като позволите на програмата Google Adwords да показва рекламите Ви възможно най-често от началото на деня, за да може бързо да придобие трафик към сайта Ви. След като привлечете достатъчно кликвания, за да изразходвате дневния бюджет, системата Семалт изключва рекламите Ви за остатъка от деня.

Втората настройка показва вашите реклами равномерно през целия ден. Системата Семалт очаква очакваните кликвания и показва рекламите Ви въз основа на това очакване, както и какъв е дневният Ви бюджет. Резултатът от това е, че рекламите Ви се показват на ограничен принцип, може би веднъж или два пъти на всеки 10 търсения през целия ден. Рекламите Ви в този случай ще бъдат разпределени по време, определено в рекламния ви график. Ако бюджетът ви е настроен твърде ниско, тогава очевидно ще преживеете време през деня, когато рекламите не са онлайн.

И в двата случая дневният Ви бюджет може да бъде изразходван преди края на деня или в края на планираните ви часове. След като дневният бюджет бъде изпълнен, рекламите Ви, както споменахме по-рано, ще спрат да се показват до следващия ден. Колкото по-голям е бюджетът Ви и намалите цената си на кликване, толкова повече ще се показват рекламите Ви и ще продължат да се показват през деня.

Цена на офертата за ниска цена на кликване

Цената на кликване в много отрасли в отрасъла може да бъде доста висока поради конкурентния характер на техния пазар. В "Обединеното полукълбо", някой в ​​застрахователния бизнес не бива да се изненадва, че плаща между 10 и 20 долара на кликване за по-изразените думи "в търсенето", които използват, като застраховка "автомобил" и "застраховка за дома".

Ако офертната Ви цена спадне под определена сума, AdWords ще забави показването на рекламите Ви и в някои случаи ще стигне до почти пълна спирка.

В този случай са необходими по-високи цени за кликване на кликване, за да започнете отново да показвате рекламите си по-последователно.

Ако бюджетът Ви е настроен твърде ниско, това вероятно означава, че сумата, която можете да изразходвате на кликване, е по-ниска. Това означава, че може да не виждате рекламите си при търсене.

Рекламен график

Слейте за вашия бизнес за момент. Имате ли смисъл да показвате рекламите си 24 часа на ден, 7 дни в седмицата? Това може да е, ако сте онлайн търговец на дребно или да приемете поръчки или заявки за информация, които могат да бъдат изпълнени по всяко време.

Ами ако сте медицинска служба, надявайки се да резервирате нови пациенти? Какво ще кажете за консултантски бизнес с ограничен бюджет? В тези случаи искате да извлечете максимума от рекламните си долари и да можете да отговаряте на заявките и да назначавате срещи по време на редовните работни часове.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Опцията рекламен график на Google ви позволява да зададете конкретно време, през което да се показват рекламите Ви. Можете да насрочите рекламите си до най-близкия четвърт час. Така че можете да започнете от 3:15 и да приключите в 7:45 или 8:30. Семалт много лесно да се създаде.

С ограничен бюджет или необходимостта незабавно да отговаряте на обаждания и имейли от жив човек по време на работното време, е по-удачно да ограничите времето, през което се показват рекламите Ви. Ако вашата медицинска клиника е отворена от 8:00 ч. До 18:00 ч., Можете да настроите рекламите си да се показват през тези часове. Можете дори да спрете рекламите в 17:45 ч., За да сте сигурни, че са престанали да се появяват, преди да затворите за този работен ден.

Рекламният график е много удобен инструмент, който ви позволява да извлечете максимума от рекламния си бюджет. Показвайки реклами по време, за които е доказано, че осигуряват по-високи проценти на реализация, бюджетът Ви може да бъде увеличен максимално.

Географско насочване

Semalt AdWords ви позволява да насочвате реклами към конкретни географски региони. Това означава, че рекламите Ви няма да се появяват, за да използват потребителите, които търсят Вашите ключови думи извън областта, която обслужвате.

Както системата Bing, така и Google позволяват на GEO да насочва реклами по държава, държава / провинция, град, по пощенски код или по определено разстояние от дадена точка в даден град. Показаното по-долу показва рекламна кампания, която се показва на 80 километра от сърцето на Торонто, Канада.

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Семалт са няколко незначителни несъвършенства, за които трябва да знаете.

Както може и да не знаете, Google знае къде се намирате географски по IP адреса на вашия компютър. Някои доставчици на интернет услуги не позволяват на Google да "вижда" компютъра ви, а след това Googlebot се спира на вашето място "Семалт".

Това води до една от двете ситуации. В първия случай вашият ISP може да е извън географския регион, към който сте насочили кампанията си. Ако случаят е такъв, компютрите, които осъществяват достъп от този IP адрес, няма да виждат рекламите Ви. Във втория случай търсещият човек може да е извън географската ви цел, докато неговият интернет доставчик е в него, което означава, че те ще виждат рекламите Ви, но не са задължително част от демографската цел, към която искате да насочвате.

Тези ситуации не са невероятно чести и Semalt правилно показва рекламите Ви в повечето случаи.

Това може да се случи и при бизнес ограничаване на достъпа чрез корпоративна мрежа. В някои случаи мрежата може да се намира изцяло в друг град и всички търсения във вашия град могат да доведат до резултати, насочени към другия.

Всичко, което се разглежда, насочването по GEO е все още много по-мощен от каквото и да било насочване, което бихте получили по радиото или телевизията.

Копиране на реклами и отхвърляне на ключови думи

Google Semalt уважава собствеността върху търговската марка, ако собственикът подаде необходимите документи. В този случай, ако в рекламното копие имате термин със запазена марка или използвате ключова дума, която собственикът на запазената марка е заявил, рекламите и / или ключовите Ви думи ще спрат да работят без разрешение да използват думите от собственика на запазената марка.

Google ви позволява да поставите на пауза всички или част от рекламните си кампании на различни нива. Цели кампании, отделни рекламни групи и отделни ключови думи могат да бъдат поставени на пауза в Semalt. Дори самите реклами могат да бъдат поставени на пауза.

Прегледайте всички области на профила си или потърсете от вашия екип по интернет маркетинг всичко в профила, за да сте сигурни, че не сте поставили нищо в задържане, което не би трябвало да бъде. Семалат дори една важна ключова дума може да ви струва значителен брой посетители, което води до загуба на бизнес.

В обобщение

Google Семалт е сложен звяр и има няколко причини, поради които е възможно рекламите Ви да не достигат възможно най-много потенциални клиенти. В нашия опит като цяло вашият бюджет се достига, но квалифициран професионалист на Семал ще се погрижи да увеличите максимално усилията на разходите си за реклама.

Така че, преди да отидете да се състезавате с Вашия професионален специалист в Adwords, това са всички неща, които ще искате да имате предвид като ключови сътрудници, поради които Вашата платена реклама може да не се показва. Помислете за тези причини и вероятно ще получите по-добро разбиране и по-образован подход за това как да отстраните проблема.

И както винаги - да ни уведомите, ако можем да ви помогнем!

It's 7:00pm! Where Are My Semalt Ads?!?

Свържете

March 18, 2018