Back to Question Center
0

Cool SEO техники от Semalt до троен търсачка

1 answers:

Хората трябва да разберат, че чрез банкиране на SEO те могат значително да увеличат трафика си в сайта. Придобиването на най-високите ранглисти ще подобри видимостта на сайта, което означава повече реализации и увеличени приходи. По-долу е списъкът от усъвършенствани техники за SEO, подготвени от Nik Chaykovskiy, Семалт мениджър за успешни клиенти, който ще подобри трафика в мрежата за търсене.

Попълване на SEO одит

Помага при откриването на причините, поради които сайтът не получава достатъчно трафик. Одитът в SEO е техника, която ще помогне за привличане и задържане на клиенти. Нещата, които трябва да се търсят, са мета заглавия и описания, оптимизирани ключови думи и оптимизация на URL адресите. Уверете се, че всички страници и публикации имат правилни формати, изображенията имат ALT тагове и потвърждават жизнеспособността на съдържателните връзки.

Научете повече за нуждите на потребителите

Тъй като Google е голяма компания за данни, тя се занимава с много информация от няколко компании. Следователно, човек трябва да се фокусира върху интересите и нуждите на целевата аудитория. Отзивите на клиентите са отлично място за източник на данни, които да бъдат включени в маркетинга на съдържанието. Използвайте Quora, консултирайте се с Google Анализ, вижте кои публикации получават най-много акции и превъртете коментарите на посетителите.

Създайте оптимизирани целеви страници

Колкото повече брой целеви страници, толкова по-голям е шансът да получите повече трафик в мрежата за търсене. Началната страница е важна, но също така е важно да започнете здравословна връзка чрез целевите страници. Добрите целеви страници нямат навигация, съдържат ангажиращо съдържание и функция за повикване..

Създайте уеб сайт, който е подходящ за мобилни устройства

Важно е собствениците на фирми да се уверят, че сайтът се представя добре на мобилно устройство. Отзивчивият уеб дизайн означава, че потребителите могат да разглеждат уеб страниците на работния плот на своите мобилни устройства.

Използвайте инфграфските данни за увеличаване на трафика

Инфраструктурите вече са популярни, тъй като бързо предоставят сложна информация. Графиката комуникира повече съдържание, отколкото текст. Създаването на инфографски е проста, тъй като изисква единствено да се изследват статистическите данни и след това да се създаде.

Използвайте RankBrain за оптимизиране на съдържанието

RankBrain е изкуствен интелект, който позволява анализ на резултатите от търсенето. Той се опитва да създаде връзки между това, което хората търсят, и ключовите думи с висока класа.

Имайте поне 1890 думи на всяка длъжност

Средният брой думи, съдържащи се в страниците, които са на върха, е бил 1890 според Backlinko. Номерът е да се уверите, че всеки покрива всяка тема, за да създаде стойност за посетителя.

Включване на колона

Служебно мнение е, когато собственикът на оригиналната длъжност провежда интервюта на няколко човека по темата и прави списък с най-добрите постове от него. Той помага да се създадат нови прозрения за това как да се подобрят нещата и да се подобрят посещенията.

Използвайте социалните медии, за да публикувате ценно съдържание

Социалните медии могат да допринесат за създаване на доверие и по този начин за увеличаване на трафика. Авторитетът на домейни и авторските права на страницата са много важни, когато става въпрос за публикации в блогове. Човек трябва да се възползва от публикацията в блога, използвайки социални медии, за да гарантира, че те получават по-силен авторитет.

Разширено SEO вътрешна дълбока връзка

Дълбокото свързване включва включването на някои текстове, които се свързват с други страници, съществуващи на други страници. Тя помага на Google да определи дълбочината, до която достигат страниците на сайта, така че да може да индексира повече от тях. Хората често карат повече трафик към началната страница и забравят за вътрешните страници.

Подобряване на страниците с по-ниско класиране чрез изпращане на сок от връзки

Ако има няколко страници, които са класирани по-ниско, има възможност да се свържете с тях на страниците с по-високи авторитети. съдържанието на тези страници също е от голямо качество.

Връзка към външен сайт с висока автономна област

ако текущата страница е тази, която се нарежда по-ниска, може да се предава сок от линкове от домейни с висок авторитет, за да се подобри надеждността на сайта, като по този начин се подобри класирането му.

Сканиране за невалидни възможности за връзка на Wikipedia

Винаги потърсете празнини на Wikipedia като цитати или мъртви връзки и създайте публикация, която разяснява темата. Това е отличен начин за изграждане на връзки за сайта.

Намерете и използвайте конкуренти SEO ключови думи

Може да се направи кратко изрязване и да се използват вече проучени ключови думи, за да се класира високо в SERPs. Затова винаги се уверявайте, че човек е в линия на това, което неговите конкуренти използват, за да се справят с тях.

Използвайте копие в AdWords за SEO страница

AdWords вече е оптимизиран и служи като друг начин, чрез който собствениците на уебсайтове могат да търсят от своите конкуренти да имат представа за ключовите думи, които да използват.

Използвайте няколко ключови думи в SEO заглавие

Уверете се, че използвате няколко ключови думи в заглавието на уеб страницата, която се появява в SERP. Това увеличава шанса за шофиране на посетителите на обекта.

Статистика на монитора от Google Search console

Конзолата за търсене на Google помага да се идентифицират евентуални грешки, засягащи сайта, които могат да повлияят на класацията им за търсене.

Актуализиране на старото съдържание

Цялото съдържание е ценно за потребителя. Собствениците на уебсайтове могат да преобразуват старото съдържание, като редовно актуализират старите публикации. Има стари публикации, които все още генерират трафик. Използвайте ги, за да сте в крак с конкуренцията.

Ремонтирайте старите постове

Ако има стари статии, които не са се справили добре, все пак може да ги обновите и да ги актуализирате, за да сте сигурни, че са се подобрили Source .

November 29, 2017