Back to Question Center
0

Експертът на Семал Исламабад; Какво е оптимизация за търсачки (SEO)?

1 answers:

В най-простата си форма, оптимизацията на търсачката е процесът на увеличаване на ранга на Вашия уеб сайт, за да се появи сред първите няколко връзки в страниците за търсачки. Може да се чудите защо вашият сайт трябва да се класира високо. Това е информационна ера, а клиентите извършват онлайн проучвания, преди да поръчат продукти или услуги. Ако вашият уеб сайт се появява сред първите няколко връзки, тогава шансовете са добри, че клиентите ще кликват върху Вашата връзка и накрая ще направят поръчката от вас по-често .

Майкъл Браун, водещ експерт от Semalt , обяснява как да постигнете високо класиране в търсачките за вашия сайт и да го поддържате.

Накратко, SEO е насочена към получаване на уебсайта Ви да се появи на първата страница с резултати от търсенето - curso de fotografia online. Това е така, защото обикновено хората не стигат до третата страница, преди да вземат решение. Въпреки това, в зависимост от това колко конкурентна е вашата ниша, тя може да бъде много скъпа или достъпна за вас всъщност да стигнете до първата страница. В крайна сметка може да стигнете до първата страница, ако сте достатъчно търпелив и също следвате принципите, описани по-долу.

Вашето съдържание трябва да е богато на подходящи ключови думи

Търсачките определят редиците от уебсайтове чрез инструмента, наречен паяци. Този инструмент обхожда мрежата по автоматичен начин. Честотата, с която паяците обхождат уебсайта Ви, определя колко високо ще се класирате и паяците ви класират за това колко подходящо е вашето съдържание за вашата ниша.

Ето защо е важно да знаете ключовите думи, които клиентите Ви въвеждат в търсачките. Това ще ви помогне да разработите съдържание около ключовите думи. Например, ако предлагате правни услуги за жертви на наранявания, вашите потенциални клиенти може да пишат ключови думи като "адвокат в Южна Флорида". Така че съдържанието ви трябва да включва всички възможни ключови думи.

В този момент е важно да се отбележи факта, че паяците не могат да обхождат текст в изображение. Така че, трябва да сте сигурни, че вашите ключови думи не са вградени в изображения. Сега, че разбирате значението на съответните ключови думи, може да се чудите как да получите всички подходящи ключови думи за вашата ниша..Всичко, от което се нуждаете, е безплатно инструмент за обаждане на Google AdWords инструмент за ключови думи. Този инструмент ще ви помогне да идентифицирате всички ключови думи, подходящи за вашата ниша. Така че трябва да се уверите, че всички ключови думи се показват в съдържанието ви и в метаданните на страницата Ви.

Свързването е важно

Рангът на страницата ви е число от 1 до 10, дадено на уебсайта Ви въз основа на изходящите и входящите връзки. За да подобрите ранга си, уверете се, че всичките ви социални медийни профили са свързани с уебсайта Ви. Ако сайтът ви е свързан с сайт с висок ранг, той ще доведе до "връзката сок" на вашия сайт, като по този начин повишаване на ранга на вашия сайт също. Можете също да се опитате да се включите в безплатни, надеждни отворени директории и професионални органи, свързани с вашата ниша, защото потенциалните клиенти могат да търсят директории също.

За да определите ранга на уебсайта си, можете да изтеглите плъгин като "Status PageRank". Той работи с браузъра Google Chrome. Познаването на ранга ви ще ви помогне да наблюдавате подобренията си.

Съхранявайте вашето съдържание пресни

Скоростта, с която паяците на търсачките обхождат уеб страниците Ви, играе важна роля в класирането Ви и от своя страна зависи от това колко пресни съхранявате съдържанието си. Всеки път, когато качвате ново съдържание на уебсайта си, паяците от търсещите машини ще се появят, за да обхождат сайта Ви. Освен това вашите посетители също ще се насладят на четене на прясно съдържание.

Така че, винаги трябва да съхранявате съдържанието си свежо през цялото време. Премахнете стария текст, снимките / изображенията и видеоклиповете и ги заменете с нови и по-интересни. Можете да създадете блог на сайта си и да актуализирате блога със свежо съдържание всеки ден или всяка седмица. Първоначално може да е трудно, но ще стане безпроблемно, когато свикнете с него.

За да бъдете актуални с текущите ключови думи, свързани с вашия сайт, можете да използвате Google Alerts. Той винаги ще ви обновява за ключовите думи, за да развие вашето съдържание наоколо.

Поддържайте SEO техники актуализирани

Правилата, принципите и алгоритмите за класиране не са статични. Те са динамични и се променят много често, така че трябва да сте в крак с алгоритмите. Например, преди това, класирането на уебсайта зависеше най-вече от начина, по който правите съдържанието си с ключови думи. Сега има няколко пъти, в които дадена дума може да се появи в съдържанието на определен брой думи. В противен случай вашето съдържание ще бъде маркирано като спам и това ще намали ранга ви.

November 29, 2017