Back to Question Center
0

Какво е стартиране на член? - Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert, обяснява как да оптимизира съдържанието за целите на SEO

1 answers:

Предене на статия е процесът на пренаписване на статии за създаване на оригинални копия и за избягване на дублиране на съдържанието, което може да доведе до санкции от Google, Bing и Yahoo. Идеята е да напишете една статия и след това да създадете уникални копия от стотици до хиляди пъти. Различните версии на същата статия или уеб съдържание се наричат ​​изрезки. Освен това писателят, пренаписващ статия, отговаря за включването на връзки към оригиналната уеб страница в текста. Всички тези връзки информират Google, че този конкретен уеб сайт е известен и ще натисне търсачката s, за да подобри класирането си - fashion headwear designers.

Можете лесно да създавате изрезки, но качеството им не е до марката. Както знаете, отнема много време, за да създадете оригинално съдържание, но това определено ще ви помогне да подобрите класирането на уебсайта си. В действителност, изтеглено съдържание също е черната шапка SEO версия на една статия. Khachaturyan Nataliya, Семалт Съдържание Стратегист, казва, че проблемът е, че няма практически начин да се избегне предене на изделия.

Защо статиите за въртене са лоши за вашия уеб сайт

Безопасно е да се спомене, че член маркетинг е най-известният и надежден начин за маркетинг на вашите продукти, идеи и услуги в интернет. Тонове статии се превръщат всеки ден, а много предене програми и софтуер не може да помогне за създаване на няколко копия на една и съща част от съдържанието..Най-често статиите се преобръщат за маркетингови цели и за създаване на хиляди препратки към уебсайт.

Google обича прясно съдържание

Търсачките обичат свежо и подходящо съдържание. Блоговете и уебсайтовете, които редовно публикуват оригинални статии, се класират по-високо в резултатите от търсачките , отколкото сайтовете и блоговете, които не обръщат внимание на публикуването на оригинални статии .

Всички инструменти и софтуер за предене на изделия създават нечетливи версии

Никога не можете да разчитате на инструмент за въртене на статия или софтуер, защото всички те генерират статии с ниско качество и нечетими статии. Ако използвате предефиниращ софтуер, трябва да сте сигурни, че съдържанието е четиво и напълно оптимизирано за SEO цели. За съжаление инструментите за предене на статия не са надеждни и ви предоставят съдържателни копия, които са трудни за четене.

Думите и фразите са различни и идеите и понятията са едни и същи

С помощта на инструмент за предене на изделия можете да създавате само няколко копия на едно и също съдържание, но качеството не е до марката. Думите и фразите ще бъдат различни, но основната идея и концепция са винаги еднакви. Това означава, че софтуерът за предене на статия ще генерира само нискокачествени версии и не можете да разчитате на такава програма, тъй като никога няма да ви помогне да подобрите класирането на Вашия сайт.

Преденето на изделия е неетично

Уеб администраторите и блогърите вярват, че въртенето на статиите е неетично и не трябва да бъде част от нашия живот. Ако осъзнаете важността на уникалното и автентично съдържание, никога няма да искате да завъртите статията си. Повтарящи се копия на едно и също съдържание могат да причинят проблеми за вашия сайт и други уеб администратори и затова тази практика се счита за неетична и неморална.

November 29, 2017