Back to Question Center
0

Най-невероятните Уики статии, препоръчани да се четат от Семалт Експерт

1 answers:

Уикипедия разкри, че английската му версия е имала 5 милиона влизания за вход, откакто стартира през 2001 г. Това е огромно и огромно постижение. Има около 2,5 милиарда думи, които допълват огромно количество информация. Информацията е прекалено много, за да бъде прочетена изцяло от всеки човек - access control system installation. Дори ако дадено лице започна да чете тези блогове един по един днес, ще им отнеме повече от 19 години, за да ги завършат.

Уики ентусиасти бяха в състояние да номинират акценти и излезе с статии от Уикипедия, които бяха най-информативни, забавни и комични. Ето и най-интересните Wiki статии, избрани от Оливър Кинг Семалт Управление на успеха на клиента:

Сексуално активните папи

Тази статия може да се нарече едновременно оживен, информативен, но непълен. Тази идея за събиране на списък на сексуално активните папи е уникална, но ще откриете, че има няколко заявки за изтриване, тъй като някои хора може да се чувстват неудобно за това, но това все още е оцеляло.

Погрешни схващания и необичайни смъртни случаи

Когато фондацията на wiki анкетира своите писатели за любимите им статии, списъците с мистериозни смъртни случаи, погрешни схващания и градски легенди бяха сред най-добрите победители. Историите са очевидно очарователни.

Призрак котка

Това е историята на призрак котка, която се казва, че е 3 метра висок, наблюдавани преследва Вашингтон DC Capital Buildings. Смята се, че живее в сутеренната крипта на сградите, която първоначално е била предназначена за гробницата на Джордж Вашингтон..

Исус

Това е една от най-обвързаните и редактирани статии в Уикипедия, тъй като говори за най-важната фигура в историята. Все пак статията все още поддържа най-високото качество в Уикипедия.

Убийства на хеликоптерни затвори

Статията прави живота да се чувства, все едно все още живеем в "Ню Холивудски" екшън трилър (1970), при който хеликоптерите излизат от затвора .

Какво не е Wikipedia

Основната причина, поради която хората проверяват в Уикипедия, е да разберат за нещата, тъй като те са добре обяснени за по-добро разбиране. Повечето хора обаче не успяват да разберат нещата, които те не би трябвало да очакват да намерят в Wikipedia .

Списък на списъците с списъци

Това е трудно да се пропука. Факт е, че една статия е списък с статии, които са списъци с статии, които са изброени в Wikipedia. Това е истинският образец на Уики.

Изобретатели, убити от техните изобретения

Изобретенията имат за цел да подобрят човешкия опит и изобретателите, които са убити, са последното нещо, което някой би очаквал. Тези статии говорят за връзката между хората и технологиите. Когато нещата са изобретени, съществуват недостатъците, които не можем да предвидим.

Политически фрази

Страниците са за най-запомнящите се политически гафове, фрази и неправилно цитирани или неподправени изявления в световната политическа история, например "да можем"

Ебола

Тогава, когато епидемията от "Ебола" се увеличаваше, някои медици се събраха, за да съберат статия за Ебола, която имаше за цел да направи Уикипедия по-надежден ресурс за Ебола. Статията е преведена на многобройни езици, така че много хора да могат да я разберат.

Томас Джеферсън Джаксън

Това е американски астроном, за който се смята, че има голям потенциал, но в крайна сметка не е постигнал нищо в областта на физиката или астрономията.

November 29, 2017