Back to Question Center
0

Не позволявайте на никого да манипулира устройството ви! - Спиране на ботове със семалт

1 answers:

Мрежа от роботи или ботнет е групата от зомби компютри или ботове, които се управляват от спамерите и манипулират множество устройства. Ботетата вероятно ще бъдат легитимни мрежи от компютърни устройства, които обработват едни и същи програми или група от компютри, заразени с вируси и злонамерен софтуер. След като бъде инсталиран на компютъра ви, най-вече без знанието на потребителите, вашият компютър ще се превърне в зомби, дроун или компютър за нула време. Тя няма да работи правилно и няма да устои на контролите на бот контролерите. Франк Абагней, Семалт Управител на успеха на клиента обяснява, че при такива обстоятелства програмите за борба с зловреден софтуер или антивирусния софтуер трябва да бъдат активирани възможно най-скоро.

Размер на бутне

Ботнетите се различават по сложност и размер, някои от тях са големи, докато другите са малки. Големите ботнети имат хиляди отделни зомбита, а малките ботнети могат да имат само няколкостотин дронове или зомбита - long term care insurance companies in iowa. Ботнетите бяха открити за първи път през юли 2010 г., когато ФБР арестува млад словенка. Той беше обвинен, че разпространява злонамерени неща в хиляди компютърни устройства. Средно 12 милиона компютри са били заразени с ботнетите. Има различни видове злонамерени ботове, някои от които могат да заразят компютърните устройства по същия начин като вируси или злонамерен софтуер.

Атаки срещу отказ от обслужване:

Botnets се използват за стартиране на атаки на конкретно компютърно устройство или мрежа и прекъсване на услугите чрез отвличане на връзките. Освен това те консумират честотната лента на вашата мрежа и претоварват системните ресурси. Атаките за отказ от услуга (DoS) обикновено се използват за унищожаване на сайта на състезателя.

Спам и наблюдение на трафика:

Ботнетът също се използва за заразяване на TCP / IP протокол на компютърно устройство и прилага конкретните му приложения към него. Ботенетата се използват широко при конюгиране с няколко зомбита и вируси и събират имейл адресите. Те изпращат на жертвите голямо количество данни за спам и фишинг имейли. Обикновено зомбита и ботове се използват за измама на потребителското име и парола на потребителя, така че ботнетът да може да контролира функциите и да го използва.

Keylogging

Програмите за кодиране на компютрите ви са предназначени за откриване на ботове и предотвратяване на събирането на всякакъв вид информация. Много е жалко, че ботнетите са били приспособени да разрушат сигурността и те инсталират програми за keylogger в заразените машини. Keyloggers помагат на ботове да контролират и филтрират програмите на компютърното устройство, които след това се използват за отвличане на PayPal ID или данни за кредитната карта.

Злоупотреби с плащане на кликване:

Botnets се използват и за разпространение и разпространение на различни видове вируси и ботнети в мрежа. Те улавят потребителите в злонамерени действия и изпълняват своите компютърни устройства, както и имейли за електронна поща. Ако кликнете върху система "плати-на-клик", ботнетите могат да имат достъп до финансовите ви данни. Зомбита са широко използвани за манипулиране на информацията на потребителя, за да печелят пари от системите си с плащане на кликване.

November 29, 2017
Не позволявайте на никого да манипулира устройството ви! & Ndash; Спиране на ботове със семалт
Reply