Back to Question Center
0

Попитайте Семалт Експерт: Какво означава бенчмаркинг от Google Анализ за бизнеса

1 answers:

Google е една от най-известните и влиятелни търсачки s. Наскоро обяви, че всички потребители на Google Анализ ще могат да получат достъп до отчетите за бенчмаркинг в индустрията чрез таблото си за управление през следващите месеци. Тези отчети позволяват на уеб администраторите да имат представа за уебсайтовете си - e cig mod components. Плюс това, те получават представа за това, какво е тенденция в наши дни и как да получат мощен трафик към сайтовете си, като се представят добре в очите на Google.

Андрю Дихан, мениджърът на успеха на клиентите на Семалт , разглежда тук някои убедителни и полезни съвети в тази насока .

Вярно е, че докладите за бенчмаркинг все още не са достъпни за всички собственици на уебсайтове. Това обаче е добър начин да предоставите информация за степента на отпадане, сесиите и качеството на статиите си. Можете също така да знаете какъв тип невалидни връзки е налице и как да ги подобрите. Плюс това потребителите получават представа за това какви устройства използват посетителите си, за да проверят уебсайтовете си. Google също така посочи картите и топлинните места чрез докладите за сравнение, за да предостави на своите потребители много възможности да се подобрят .

Важно е да позволите сравнителен анализ, защото това е единственият начин за достъп до данните в секцията "Аудитория" в таблото за управление на Google Анализ..Почти всички големи уебмастъри използват сравнителните отчети, включително Twiddy, която е туристическа компания. Той идентифицира възможностите за растеж в отрасъла чрез докладите за бенчмаркинг. Според Twiddy главен изпълнителен директор Рос Twiddy, те получават резултатите с аналитични и benchmarking доклади, за да имат представа за това, което те трябва да се насочат и колко хора се интересуват от техните продукти и услуги.

Използвайте бенчмаркинга на Google Анализ за бизнеса си

Независимо дали провеждате голям бизнес или малка организация, трябва да използвате сравнителен анализ за вашата фирма. То помага на бизнесмените да се съсредоточат върху тенденциите, какво могат да работят най-добре за тях и как да подобрят бизнеса си и да постигнат желаните резултати. То също така гарантира, че разполагаме с точни данни. Освен това, ние можем лесно да анализираме и оценим степента на отпадане на нашите сайтове. Досега Google Анализ ни даде много данни за това, доколко са ефективни сайтовете ни. Анализът на бенчмаркинга обаче е начин да се определи как можем да подобрим нашите сайтове и как да си поставим реалистични цели.

Да се ​​даде приоритет на възможностите за подобрение

Как сравнявате сайта си с останалите в бранша? Това е, което трябва да обърнете внимание. Използвайки сравнителни отчети, можете бързо да разберете какви типове усилия на вашия сайт се нуждаят за по-добри резултати. По този начин ще спестите много време и може да се съсредоточите върху правилните неща. Когато имате достъп до тези отчети, можете лесно да измерите ефективността на сайта си и да определите в голяма степен възможностите за подобрение.

Задайте реалистични цели

Безопасно е да се каже, че бенчмарковите отчети могат да ви помогнат да зададете реалистични цели. Това може да ви предостави информация за това как да се сравнявате по-добре с вашите връстници и как да ги победите в индустрията. Задължително е процентът на отпадане на сайта Ви да не надвишава петдесет процента. Ако това се случи, има вероятност да загубите повечето от посетителите си и класирането ви в Google може да бъде засегнато.

November 29, 2017