Back to Question Center
0

Различните видове ключови думи - Семант Експерт

1 answers:

Едно от най-хубавите неща, които уеб администраторът или обикновеният собственик на сайта може да направи, е да разберат оптимизацията на търсещите машини и различните типове ключови думи. За да получите по-добри редове в резултатите от търсещите машини, важно е да използвате разнообразни ключови думи в съдържанието си и да избирате ключови фрази разумно. Не би било погрешно да казваме, че не всички фрази и ключови думи са еднакви - ventilatori con variatore a muro scontato. Някои от тях се представят по-добре, докато други не дават качествени резултати. Всичко зависи от това как избирате набор от ключови думи и каква е вашата целева аудитория. В хода на тази статия Андрю Дихан, мениджърът за успеха на клиентите на Семалт , говори за различните типове ключови думи и тяхното правилно използване.

Ключови думи

Маркираните ключови думи са тези ключови думи, които могат да ви помогнат да определите марката си до голяма степен. В AdWord има набор от ключови думи и можете да изберете комбинация от фрази, варианти и думи, за да създадете сами маркови ключови думи. Най-добрите примери са Pixelbuilder, цифрови агенции, Leeds, Facebook и други. Всички те са маркови ключови думи и могат да бъдат използвани в цялото ви съдържание за по-добри резултати от търсещите машини.

Не би било погрешно да казвате, че марковите ключови думи са задължителна част от стратегиите Ви за оптимизиране на търсещите машини. Така че, трябва да ги изберете разумно, тъй като те ще подобрят доверието и видимостта на вашия сайт..Трябва да сте запознати с това, как да намерите маркови ключови думи и как да пишете подходящо съдържание. Трябва да има комбинация от ключови думи, особено ако сте пуснали нова марка и нейното име не е известно на повечето хора в интернет.

Неизвестни ключови думи

Както вече споменахме, маркови ключови думи и фрази съдържат името на Вашата марка, ключовите думи без марка са тези, които нямат нищо общо с вашата марка. Вместо това ги използвате, за да класирате сайта си добре в резултатите от търсенето. Например, Лийдс Маркетинг, Цифрова агенция, NET агенции, Лийдс Компания и т.н. Всички те са неразбелязани ключови думи и могат да бъдат използвани в съдържанието ви, за да получат добри редове. Те могат да бъдат свързани и с вашите продукти, услуги и местоположението ви. Недекларираните ключови думи могат да се използват с набор от комбинации и фрази. Освен това можете да вмъкнете някои варианти и уникални текстове, за да получите сайта си в горната част на Google Търсене.

Ключови думи с кратка опашка

Кратките думи за опашката са кратки думи и трябва да се използват в широк спектър от текстове. Можете да използвате много кратки ключови думи в текста, за да получите качествени резултати, но се уверете, че те са подходящи за вашата марка и вашата целева аудитория. Кратките думи за опашката са по-общи от ключовите думи с дълги опашки и могат да бъдат използвани няколко пъти, мотивирайки хората да купуват вашите услуги и продукти. Някои от най-добрите примери са цифровата агенция, разработването на уебсайтове, уеб агенциите, уеб-строителите и други .

Ключови думи с дълги опашки

Ключовите думи с дълги опашки са по-изчерпателни и точни от кратките фрази и ключови думи. Можете да ги използвате или поотделно, или да ги комбинирате с набор от фрази, за да получите отлични резултати. Например, моята марка е цифрова. Тук трябва да напишете името на вашата марка и да обсъдите някои други марки от същия тип, за да ангажирате все повече и повече потребители. Можете да промените или промените ключовите думи с дълга опашка въз основа на вашите изисквания и очаквания.

November 29, 2017