Back to Question Center
0

Ръководство за начинаещи от семалт как да използвате Google Анализ

1 answers:

Google предлага безплатен и лесен начин за измерване на ефективността на уебсайта и подобряване на нещата, които не успеят. Чрез Google Анализ собствениците на уеб сайтове вече могат да се занимават с посетителите, дейността си по време на сайта, времето, в което се намират в съдържанието, да актуализират ключовите думи за търсене и други важни аспекти, които засягат уебсайта. Игор Гаманенко, Мениджър за успех на клиента, представя преглед на конкретни уроци, предназначени да преподават начинаещи за някои от начините за използване на Google Анализ за подобряване на ефективността на сайта им.

Инструкция за Google Анализ

Урокът включва стъпка по стъпка процес за това как да инсталирате проследяващия код за Google Анализ и как да управлявате данните от таблото за управление. С неговата помощ потребителите могат да разберат кои са техните посещения, както и да получат допълнителна информация, като например показвания на страници, страници на посещение, средна продължителност на времето, прекарано в посещаванията и т - raging bull no deposit codes.н. Такава информация е от решаващо значение за всеки, който работи с Google Анализ за първи път.

Инструкция за Google Анализ: Целите на сайта за проследяване

Когато разработва или създава нов уебсайт, собственикът обикновено определя някои цели, които да постигне в края на производството си. Това е причината, поради която проследяването на целите е важно, тъй като позволява на собственика да знае колко са достигнали до постигането на целите си или докъде са стигнали. Друго важно нещо, свързано с проследяването на целите, е да знаят къде идват потребителите, които са помогнали за постигането на тези цели, тъй като те помагат за разработването на бъдещи стратегии..В урока съществуват определени термини, като точното съвпадение, съвпадението на главата и съвпадението на регулярния израз, което новият потребител трябва да се научи да придобие по-добре знанията как да го използва за уебсайтовете си .

Инструкция за Google Анализ: Проследяване на събития

Google Анализ помага на собствениците на уеб сайтове да получават предимства от процесите, протичащи на сайта им. Независимо дали става дума за абонамент за пощенски списък или за натискане на бутон за възпроизвеждане на някои медии, това са събития, изпълнявани от посетители и са от решаващо значение за успеха на сайта. Начинът, по който се случват събитията, казва на собственика дали бюлетинът, който те предоставят, е ценен или не. Той също така информира кое съдържание потребителите намират по-ангажиращо от другото. Собствениците на фирми със сигурност могат да знаят как да насочат вниманието на потребителите по-добре, ако следят събитията си .

Проследяване на изходящи връзки посредством Google Анализ

Изходящите връзки са съвсем естествени за всеки уебсайт. Не е възможно един сайт да оцелее сам в мрежата. Уебсайтовете не могат да бъдат острови, тъй като те се нуждаят от ресурси, за да получат признание или да изградят трафик. Уеб сайтовете, следователно, се нуждаят от партньорските си сайтове или други източници, от които могат да получат необходимата информация, за да спечелят доверие. Изходящите връзки правят уебсайта по-реномиран, приятелски и най-вече достоверни.

Проследяване на ангажиращи постове с Google Анализ

Възможно е даден сайт да ангажира целевата си аудитория поотделно. Обаче това, което хората могат да пренебрегват, е как да се прецени нивото на ангажираност на потребителите с течение на времето. Наръчникът помага да се определят цели на отделните уебсайтове, които да спомогнат за определяне на степента, в която съдържанието на сайта ангажира посетителите.

November 29, 2017