Back to Question Center
0

Семал Исламабад Експерт: Вашият уеб сайт за електронна търговия може да се проследи?

1 answers:

Разбирането на оптимизацията за търсещи машини (SEO) е необходимо условие, когато става дума за онлайн и дигитален маркетинг . Социалните медийни платформи наскоро бяха тема на дискусията поради реалното преобразуване на трафика и голям брой потенциални посетители.

Майкъл Браун, водещ експерт от Semalt , гарантира, че разбирането на SEO основите е от изключителна важност, за да привлече вниманието на потенциалните потребители и да подобри видимостта на уебсайта Ви в реално време.

За SEO начинаещи, оптимизирането на уебсайта ви за по-лесна навигация и пълзящите паяци могат да ви спечелят истински трафик. Вашата онлайн кампания не трябва да бъде толкова забързана - hats silver spring. Какво представлява паячето за търсене? Това е един от въпросите, които намират ума на начинаещите в оптимизацията на търсещите машини, които работят за постигането на ползотворна онлайн кариера.

Разбиране на основите на SEO

Когато става въпрос за покриване на връзки с обществеността и дигитален маркетинг, разбирането на ролите на ботове и паяци в класирането ви не може да бъде игнорирано. В маркетинга търсещите паяци и ботове помагат да се индексират уеб страниците и блоговете. За начинаещи, crawlable означава, че търсачките лесно могат да открият връзките във вашия уеб сайт..

Търсачките изпращат развити програми като ботове и паяци, за да индексират файловете в регистъра, галериите и уеб страниците. Някои проблеми затрудняват търсачките да посещават отново уеб страниците и файловете ви. Ако възникне такъв сценарий, водещите страници в крайна сметка ще изчезнат в основната база данни на двигателя. В дългосрочен план вашите потенциални посетители няма да имат достъп до съдържанието ви в резултатите от търсенето.

Ако не успеете да управлявате уебсайта си, лесно можете да спуснете сайта си. Като маркетингов консултант, не позволявайте на някои от функциите за оптимизация на търсачките да останат недокоснати. Ето често срещаните грешки, извършени от уеб администратори и маркетинг консултанти в техните SEO кампании.

Вграждане на навигационни връзки във флаш файлове

През последните няколко години Google Incorporation работи върху помагането на ботове и паяци да индексират флаш файлове. Проектът все още е в ход. Вмъкването на връзки към флаш файлове може наистина да съсипе вашата маркетингова кариера, като направи вашия сайт ранг нисък в алгоритмите.

Навигационни връзки, вградени във формуляри

Вмъкването на връзки в рамките на формуляри е техника, която може да направи края на вашата ключова дума за преобразуване в алгоритмите. Попълването на формуляр за четене на съдържание може да е истински неудобство за някои от вашите потребители. В допълнение, вграждането на връзки в рамките на формуляри затруднява търсенето от търсачките на вашето съдържание.

Вмъкване на навигационни връзки в JavaScript

Ако уебсайтът Ви за електронна търговия се състои от 230 страници, но само 180 от страниците се обхождат от паяци, това означава, че 50 страници не водят трафик към уебсайта Ви. Търсачките са имали проблем, когато става въпрос за обхождане на връзки, вградени в JavaScript. Вмъкването на връзки в началните страници може да запази деня, като привлече и насочи трафика към уебсайта Ви.

Съвети как да направите сайта си обходен

  • Използвайте навигация за навигация или подложка за генериране на алтернативни връзки за вашите уеб страници
  • Генериране и вграждане на текстови връзки за вашите важни страници
  • Оптимизирайте вашия сайт с CSS код и генерирайте навигационни елементи

November 29, 2017