Back to Question Center
0

Семал: Най-страхотните статии за Уики

1 answers:

Джулия Вашнева, Семалт мениджър за успех на клиентите, казва, че Wikipedia Club на Cool Freaks е една от водещите и известни Facebook групи. То предоставя най-яките, най-странните и безплатни статии в Уикипедия. От 52-херцовия китове до Tarrare, всичко се предоставя на членовете на Facebook News Feeds. От създаването си през септември 2013 г. тази група е нараснала огромно и се е превърнала в общност от над 30 000 активни членове. Тук говорихме за най-любимите и последните статии в Wikipedia - nankang 165r15.

Месо душ в Кентъки

Това не е ужасяващ сексуален акт, а инцидентът с необичайно време. В окръг Бат, Кентъки, през март 1876 г. парчета месо, особено говеждо месо, валяха на площ от 100 ярда за няколко минути. По-късно парчетата се разпознават като белодробни тъкани на кон.

Дъждовна кралица

Кралицата на Балобеду принадлежи на Южна Африка. Смятала, че тя има контрол над облаците и валежите. В продължение на години тронът е празен поради спорове за незаконните деца на дъждовната кралица и критиките към уникалния и странен начин на живот на Modjadji.

Друка Кунли

Този поет и тибетски будист имал силата да трансформира демоните в защитни божества, след като ги е ударил с пениса, наречен "Тъндърболт на пламтящата мъдрост". Кунли е известен и с езотеричните практики на боядисване на фалуси по стените на Бутан..

Джойс Карол Винсент

Мъртвото тяло на Карол Винсънт бе открито в нейния апартамент в Лондон, което изглеждаше странно и необичайно, тъй като мъртвото тяло лежеше там повече от три години. Тъй като всички сметки бяха платени автоматично, телевизията и отоплението й се изпълниха, а частта от наема й също беше платена, всички вярваха, че Джойс е жив. Дни преди смъртта си, тази млада дама е прекъснала контактите със своите роднини и приятели .

Армин Мейвс

Този немски човек стана известен с убийството и яденето на човек, който се съгласи да бъде изяден. Той е публикувал реклама на сайта Cannibal Cafe, където Мейвес заявява, че търси някой, който да бъде убит и погълнат. Един човек от Берлин, Бернд Jŕ "Срьген Армандо, отговорил на рекламата си и Мижес ампутира пениса на Брандес и го приготвя правилно."

Дженифър и юни Гибънс

Те бяха красиви близнаци, които огледаха движенията един на друг и говореха един на друг по начин, който никой никога не можеше да разбере. Въпреки опитите да ги разделят, изпращайки ги в различни училища, близнаците стават кататонни и се изолират, докато не се съберат отново за цял живот. Скоро те станаха престъпници и бяха изпратени в болницата, където прекараха четиринадесет години.

Джордж Хериман

Джордж Хериман е един от най-добрите и известни американски карикатуристи на 20-ти век. Той е известен с комикса с име Krazy Kat. Той се идентифицира като грък, но в рождествения сертификат се казва, че Георги е оцветен със смесено расово спускане.

Абдел Халим Хафез

Абдел е един от най-популярните и забележителни арабски и египетски певци. Той се смята за основател на арабската музика, а музиката му е вдъхновила египетските революции през 2011 г. Той се самоубил през 1977 г. и светът никога не е имал Big Pimpin без Halim .

November 29, 2017