Back to Question Center
0

Семал: Разработка на

1 answers:

WordPress CMS има световен обхват на приложението на различни уеб сайтове. WordPress дава на стартиращите фирми и блогъри надеждна платформа за създаване и приемане на сайтовете им. Те имат солидни методи и ноу-хау, за да правят легитимен софтуер за осъществяване на своята дейност. За WordPress, потребителите могат да създават сайтове и да персонализират своите теми по различни начини. В SEO, един от най-важните начини за подобряване на функционалността или вашата тема е чрез plugins - bar height outdoor tables with chairs.

Plugins са малки фрагменти от PHP файлове, които съдържат аспекти на кода, които променят тематичните ви функции. В тази насока за SEO ще разгледаме различните аспекти на разработката на приставки. Вие ще знаете каква е необходимостта от плъгини, както и какви плъгини да се изграждат. Всеки може да създаде приставка за WordPress с основни познания по PHP. Това включва познаване на файловата структура на WordPress, както и нейния административен панел.

Андрю Дихан, водещ експерт в Семалт , дава някои убедителни въпроси в това отношение .

Причините, поради които хората разработват приставки

Plugins подобряват начина, по който темата ни работи. Можете бързо да добавите допълнителна функция към темата си чрез използването на приставки. Приставките съдържат кодове, които изпълняват задачи, без да променят основния код на уебсайта Ви. Тези PHP файлове се поставят във файловата структура на WordPress. Тази промяна има много възможности за хора, които може да се наложи да въведат нови функции на своя уебсайт.

Точно като популярен CMS, WordPress има много разширени функции, които правят най-достъпните плъгини, близки или далечни. Като програмист на уебсайтове е необходимо да имате гъвкавост в контрола си отзад. Също така, разработчиците на PHP налагат много пари, за да изпълняват прости задачи, като например разработване на приставки. Можете да научите как да разработите плъгин за WordPress и да спестите състояние. Освен това API е лесен за използване и се учи.

Знанията за джаджите на страничната лента, както и други аспекти на WordPress, са от съществено значение за разработчика..Лесно е да се знае как функционират системите за улесняване на диагностицирането на проблемите .

Създаване на плъгин за WordPress

WordPress плъгините са чисти PHP файлове. За да създадете такава, трябва да създадете папката в директорията за добавки и да добавите празен PHP файл. Името на папката трябва да е същото като името на файла. Това трябва да работи за вашата тема във файла functions.php. Промените могат да бъдат загубени, ако промените темата.

От тук трябва да изберете заглавна тема. Заглавката съдържа специална информация за приставката ви. Тази информация може да включва име, описание, автор или дори версия. По-долу е даден пример за пълен заглавие;

Име на плъгин: Вашият Plugin

URI Plug-in: https://www.yourpluginurl.com/

Версия: Текуща версия

Автор: Име моля

Описание: Какво прави приставката ви

Това е пълен плъгин, който можете да включите или изключите в администратора. Този плъгин обаче не може да изпълнява никаква задача. Може да се наложи да добавите още код и функции, за да можете да изпълнявате необходимите ви функции. Например, можете да го направите, като добавите функция:

add_action ("save_post", "notify");

Когато завършите приставката, не забравяйте да я качите и инсталирате. Това е единственият начин промените да влязат в сила.

.
November 29, 2017