Back to Question Center
0

Семал: Съвети за разработка на

1 answers:

Plugins са кодове, които могат да бъдат инсталирани в WordPress и имат възможността да разширяват и разширяват функционалността на даден сайт. Тя позволява това функциониране без необходимостта от хакерство на основния код. Тя позволява добавянето на функции, които могат да интегрират маркерите Facebook Open Graph и Hotmail.

Франк Абаняле, водещ експерт от Семалт , се фокусира върху убедителна практика в това отношение.

Създаване на Plugin

Първата стъпка е да създадете нова папка в WordPress на тази връзка "wp-content / plugins /", след което да създадете папка в нея и да я наречете "my-facebook-tags" - it consulting near me. Името на папката на плъгина е известно и като шлюз на приставката, който трябва да е уникален и може да бъде получен чрез търсене в Google.

Следващата стъпка е да създадете папка в папката Facebook и да я наименувате "my-facebook-tags.p" p. Следващият код трябва да бъде поставен в основния файл на плъгина.

След създаването на приставката е необходимо да създадете кука в темата "wp_head ". Има два вида куки, а именно действия и филтри. Разликата между действията и филтрите е, че действията действат, когато WordPress е разпознат кука, докато филтрите променят бита на данните. За да завършите приставката, е необходимо да добавите meta маркерите на facebook с помощта на куката wp_head, като използвате следния код

Необходимо е да се избере правилната кука за използване в участъка .

Филтри

Както споменахме по-рано, филтрите се използват за промяна на битовете. Поради това е възможно да се промени съобщението за грешка, което се получава при въвеждане на грешна парола. Например, когато въведете грешна парола за www..example.com/wp-admin, съобщението за грешка може да бъде премахнато чрез въвеждане на филтрираните данни. Например в следния случай:

Филтърът е "login_errors". Съобщението за грешка се премахва чрез въвеждане на филтрираните данни.

scriptовете и стиловете могат да се добавят чрез вмъкване. Пример за това е добавянето на шрифт на Google, който е форма на стилова таблица. Това е илюстрирано по-долу;

Активите могат да бъдат зареждани и съхранявани в приставката, като се използва enqueueing, както е показано по-долу.

Създаване на страница за настройките на приставките

Има няколко начина за създаване на страница, но най-препоръчителният е обектно-ориентираният подход. Първата стъпка е да създадете меню, където може да бъде поставен потребителски интерфейс за настройки. Добавката "add_menu_page " е най-подходяща за създаване на по-високото меню поради следните причини: заглавие на страницата, заглавие на менюто, възможности, меню за слушалки, функция, икона и позиция. След това настройките трябва да бъдат регистрирани. Например, ако искаме да регистрираме настройки за счетоводител, ние следваме следната процедура .

Следващата стъпка е да се създаде форма, която да отговаря за показването на потребителския интерфейс. Този код, показан по-долу, трябва да бъде поставен в полето "my_plugin_settings_page ".

Следва да се вземат следните предпазни мерки

Трябва да се използва "settings_fields " и първият параметър да се добави като група с опции. И имената, използвани в параметрите, трябва да се използват в полето с имена на опции. Функцията "get_option " трябва да се използва, за да вземе стойността на поле и да бъде поставена като първи параметър в полето за име на опцията. Създаденият формат за настройки трябва да изглежда като показаната по-долу.

Независимо че не е необходимо да се правят преводи, то може да бъде полезно от време на време. Преводите се активират, като се използва следната процедура. Следва да се използва за обвиване на текст всеки път, когато има случаи на извеждането на функцията "__ " или "_e ".

November 29, 2017