Back to Question Center
0

Семал: Съвети за създаване на

1 answers:

WordPress Plugin е набор от функции, които помагат на блогърите и собствениците на уеб сайтове да персонализират и променят уеб сайтове лесно. WordPress приставката добавя нови функции и изчерпателни услуги на уебсайта, което улеснява потребителите да персонализират сайта. Този плъгин се състои от една или няколко функции, които обикновено са написани на програмен език на PHP - slotocash no deposit bonus code.

Frank Abagnale, водещ експерт от Semalt тук дава някои съвети как да създадете Plugin от WordPress .

Да разбереш как работи един Plugin от WordPress е от изключително значение, когато става въпрос за цифровия маркетинг . Приложният програмен интерфейс (API) предоставя методи за ефективно интегриране на приставката. Създаването на плъгин предполага поддържане, за да се определят стандарти и политики.

Ето някои ключови фактори, които трябва да имате предвид при проектирането на плъгин за вашия уеб сайт .

Файлове за четене

Файловете Readme помагат на потребителите и разработчиците да идентифицират кога за последен път плъгинът е актуализиран. В повечето случаи файловете "readme" съдържат ярко описание на това, как работи приставката и препоръчваните регистрационни файлове.

Определяне на името на плъгина

Добър брой плъгини съдържат име. Все пак, ако работите върху разработването на нов плъгин, помислете за определяне на заглавието, за да отидете. Използвайте приставката за приставки, за да търсите и да излезете с най-добро име.

Начална страница

Ако споделянето на приставката ви за WordPress с други програмисти е било един от вашите планове, помислете дали да имате специална начална страница. Началната страница помага да се уведомят разработчиците за наличните актуализации и мястото, където са направени всички изтегляния.

Защитни файлове

В инсталационния файл на WordPress поне един от програмните файлове на PHP е кръстен на плъгина ви. Използвайте уникално име, за да избегнете объркване, когато два приставки завършат със същото име..

Минимални изисквания на файл с приставки

Meta description е необходима предпоставка, когато става въпрос за оптимизиране на вашия уеб сайт. Мета информация дава резюме на WordPress и как да го управлявате на вашия сайт. Използвайте стандартен хедър, за да отбележите наличието на приставката си.

Програмиране на вашия WordPress Plugin

За начало е препоръчително да създадете демонстрационен плъгин и да тествате ефективността му на сървър, за да избегнете свалянето на уебсайта си.

Приложно поле

Нека вашата приставка започне с прост програмен файл PHP. Основната цел на тази приставка е писането на рецензии, където всеки анализ се състои от извадка, рейтинг и изображения.

Стартиране

Използвайте вашето копие на WordPress, за да преминете през папката с wp-content. В папката изберете "Plugins" и създайте друга папка. Наименувайте папките за персонализирани музикални прегледи. Създайте друг файл във вашата папка и го наречете custom-music-reviews.php. Добавете нови параметри под формата на коментари и запазете файла.

Добавяне на Plugin кода

С плъгина си активен и готов да отиде, добавете персонализиран тип тип пост към приставката. Вашият код насочва WordPress, за да създадете нова публикация, която върви заедно с темата ви. Регистрирайте нова таксономия, наречена жанр, и я присвоите на вашия вид публикация.

Задаване на кода на продукцията Отзиви

Използвайте приставката си за WordPress, за да създадете нова страница. Име на страницата Музикални ревюта. Страницата ще изведе автоматично отзиви за музика, публикувани от потребителите.

Тестване на приставката

Кликнете върху папката Music Reviews, за да проверите приставката си. След публикуването на публикациите стиловете и темите ви се показват на екрана ви.

За целите на проверката, помислете за деактивиране на плъгина и го активирайте отново. След като инсталирате приставката, трябва да създадете страница "Музикални ревюта". За по-лесно персонализиране на уебсайта си можете да добавяте нови шаблони, таксономии и приспособления. Преди да разработите вашата WordPress плъгин, имате валиден план и разбирате стандартите и практиките, които трябва да следвате.

November 29, 2017