Back to Question Center
0

Семал: Съвети за WordPress Plugin

1 answers:

В някои случаи WordPress начинаещ може да се наложи да добавите допълнителна функционалност към уебсайта си. Plugins са с PHP файлове, които добавят функции към вашата WordPress тема, без да променят цялостния код на уебсайта. За разлика от обикновените плъгини, плъгинът WordPress, специфичен за сайта, ще запази кратките ви кодове, дори и когато промените темата. В този случай може да се наложи да създадете персонализирана приставка, която да използвате в уеб страницата си за превод на думи. Повечето онлайн указания не обясняват как да създадете специфична за сайта приставка за WordPress.

В тази статия, предоставена от Андрю Дихан, водещ специалист от Semalt , ще научите метод за създаване на PHP плъгин. Освен това ще можете да създадете фрагмент, който може да добави персонализиране или две към уебсайта Ви в WordPress.

Какво е специфична за сайта плъгин за WordPress

Плъгин за WordPress, специфичен за сайта, представлява платформа, която добавяте несвързани с теми фрагменти. В някои случаи може да се сблъскате с много "как да" процедури за вашия уеб сайт WordPress. Повечето от тези методи включват персонализирани фрагменти, които могат или не задължително да са приставки. С това знание можете да добавите тези фрагменти във файла functions.php, за да получите тези ефекти. Тези фрагменти зависят от текущата тематична стабилност. Вие губите всички промени, когато променяте темата, променяте темата или променяте някои от нейните функции. Въпреки това, плъгинът за конкретен сайт запазва всички тези промени, когато направите промените.

Причини за използване на плъгин за WordPress, специфичен за сайта

Плъгините WordPress, специфични за сайта, запазват значителни промени, когато променяте съществени части от уебсайта си. Освен това можете да включвате аспекти, които не разчитат на вашата тема, като например използване на персонализирани типове пост, добавяне на WordPress Thumbnail поддръжка, добавяне на кратки кодове или пренасочване на посетители към произволна публикация.

От горепосочените нужди се нуждаете от плъгин или кодове, които запазват настройките, дори и когато сменяте темата си.Много от конвенционалните методи за работа с кратки кодове са временни. за да запазите всичките си кодове в сайта си, като използвате използването на специфична за сайта плъгин за WordPress.

В някои други случаи фрагментите могат да причинят неуспехите на уебсайт на WordPress. Например, начинаещите могат да вмъкнат фрагмент в WordPress, като използват неправилно форматиране. Тази грешка може да доведе до бял екран със смърт, сценарий, който може да доведе до загуба на цял сайт или неспасени промени. В други случаи потребителите редактират своите фрагменти с помощта на Backend на WordPress. Плъгин за WordPress, специфичен за конкретния сайт, е сигурен метод за изпробване на нови тактики.

Създаване на специфична за сайта плъгин за WordPress

Това е прост процес. Трябва да създадете нова папка в директорията за приставки за уебсайтове на WP. Пример: / wp-content / plugins / yoursitename-плъгин /

На това място създайте папка и добавете PHP файл към нея. Уверете се, че използвате подобно име на файла за името на папката. Например за обикновен приставка можете да използвате кода:

Име на плъгин: Site Plugin за thisexample.com

Описание: Промяна на кода за конкретен сайт за тозиexample.com

/ * Начало Добавяне на функциите под този ред * /

/ * Спиране на добавянето на функциите под този ред * /

След това можете да качите и запазите тази приставка в директорията на таблото за управление на WordPress. Не забравяйте да активирате приставката Source .

November 29, 2017