Back to Question Center
0

Semalalt: Къде да намерим всички отговори за Wiki?

1 answers:

«Самсу Научете Уикипедия за 10 минути» е известна книга, написана от Майкъл Милър. Тя дава ясни и практични отговори на нашите въпроси за Уикипедия и научаваме как да използваме енциклопедията за десет минути. Можем да научим всичко, което трябва да знаем за Уикипедия и да получим достъп до невероятните и известни ресурси. Досега Майкъл Милър е написал над деветдесет книги за нефикси и най-продаваните му книги, а прословутите заглавия са "Самсум учим YouTube в 10 минути", "Googlepedia: The Ultimate Google Resource", «Speed ​​It Up! Нетехническо ръководство за ускоряване на бавните компютри и Ръководство за абсолютния начинаещи за основите на компютрите ». Този автор спечели репутацията си в световен мащаб заради неговата техническа точност, истинска съпричастност и полезни съвети - tow truck appraisal. Той е изпълнил изискванията на всичките си читатели.

Как да използваме Wikipedia?

Лиза Мичел Семалт Управител на успеха на клиента описва Уикипедия като един от най-добрите източници на информация в интернет, който позволява на потребителите да правят и редактират съдържанието. За да поддържате технологично изискващия начин на живот, трябва да използвате Уикипедия, тъй като той е най-иновативният и добре подбран сайт в интернет. Лесно и лесно е да попаднете в дупката в Уикипедия. Може да търсите актьорите, които играят най-добрите роли в холивудските филми, а след това започнете да търсите за техните съпруги и откривате, че не ходят в гимназията и започнат кариерата си твърде рано. Уикипедия наскоро отбеляза своята 15-та годишнина и сайтът започва да предоставя информация за децата, които изпълняват задачите и домашните си задачи..С най-малко данни и информация на върха на пръстите, Wikipedia е най-големият източник на информация в интернет. Неговият основател, Уорд Кънингам, описва неговото създаване като най-точната и проста база данни, която отговаря на очакванията на отделните индивиди .

В книгата си Майкъл учи как да включи Уикипедия в класната стая на различни нива. Като даваме на студентите пълен контрол върху техните проекти, можем да ги подканим да проверят Wikipedia за полезна информация.

Топ три страници за учители

1. Уикипедия: Този раздел е предназначен за използване в класните стаи. Wikispaces е гигантска страница, която действа точно като инструмент за управление на класната стая и помага на учителите и учениците да се научат как да организират по-добре своите задачи и проекти в класната стая. Не само тя предоставя много информация и шаблони, но и е безплатна и има много отговорности. Учителите могат да използват тази страница, за да създават задачи и да споделят ресурси.

2. Wikidot: На основното ниво тази страница в Уикипедия е безплатна за потребителите, но някои от нейните функции и съдържание се плащат. Ако не искате да виждате изскачащите реклами и банери, трябва да заплатите абонаментната такса .

3. PBworks: С повече от 200 000 свързани страници тази страница в Уикипедия предлага на учителите и студентите много възможности, които насърчават обучението, ориентирано към учениците. Също така, учителите и учениците могат лесно да създават свои собствени сайтове и могат да създават онлайн проекти, след като преминат през информацията на тази страница .

Като вземете съветите, съветите и идеите от книгата на Майкъл, можете лесно да включите Уикипедия и да се включите в интернет.

November 29, 2017