Back to Question Center
0

Semalt: 6 Местни SEO тактики за малкия бизнес

1 answers:

От собственика на малката фирма е да позволи на Google да знае къде се намира фирмата и какво предлага. Тя е в съответствие с помощта на компанията да се появи на търсачката класиране страници, както и да се увеличи видимостта на съответната аудитория в тази област. Това е известно като местна SEO оптимизация и може да бъде доста объркваща тема, особено с въвеждането на алгоритъма на Pigeon от Google - arkema jolly s a625 fucsia. Улеснява разбирането на факторите за класиране, които ще помогнат на местните SEO услуги .

Иван Ковалов, експерт от Семалт , посочва какво трябва да се включи в техните местни SEO цели.

1. Създаване на страници за местни места

Той гарантира, че собственикът има местна бизнес страница за трите водещи търсачки. Общо има общо три списъка и табла за управление. Всичко, което трябва да направите, е да попълните цялата информация за бизнеса и това ще бъде всичко за сметката.

2. Оптимизиране и категоризиране на страницата правилно

Оптимизацията включва качване на висококачествени снимки, подробно описание на работното време и списък на всички налични услуги. Категоризацията, от друга страна, е да помогне на търсачките да разберат какво прави бизнесът. Те трябва да предлагат 2-5 категории, за да ви дадат възможност да поставите бизнеса си в някоя от тях. Търсачките не са склонни да показват фирми, които не са категоризирани или не се категоризират неправилно..

3. Точни бизнес цитати

Винаги се уверявайте, че данните за компанията (име, адрес, телефон) са съвместими във всички списъци на търсачките. Има голям шанс бизнесът да е вече посочен някъде от някой друг. Всичко, което трябва да направите, е да заявите това, за да избегнете конфликти. Твърдението за цитиране изисква собственикът да направи проучване дали има друга фирма със същото име и местоположение. Продължете да удостоверявате собствеността чрез всички възможни средства. Използвайте ресурси като Yext или Localize или Google MapMaker за ускоряване на процеса.

4. Онлайн Отзиви

Google също така разглежда онлайн ревютата, за да класира уеб сайт. Въпреки това само клиентите могат да преглеждат сайта на страницата с резултати от търсенето, които правят отзиви. Отзивите определят дали посетителите искат да кликнат върху връзка или не. Човек може лесно да добави бутон "след преглед" на уебсайта, за да улесни посетителите, като ги принуди да оставят преглед след извършване на покупка .

5. Качествени снимки

Когато хората търсят нещо, искат да видят снимки от тях. Google+ Local позволява на потребителя да качи до десет снимки. Даването на толкова много снимки, качени в профила, е от ключово значение за привличането на много клиенти. Уверете се, че сте направили действителни снимки на сградата, както навътре, така и навън. За да добавите снимки, посетете създадената местна обява и намерете връзката, която чете "Добавяне на снимки".

6. Оптимизиране на уебсайта

Част от местното търсене е уебсайтът и какво казват хората за него. Сайтът трябва да има някаква информация за контакт, за предпочитане телефонен номер. Допълнително предимство е да се включат локални ключови думи, когато е възможно, и след това да се надграждат върху тях чрез създаване на подходящо съдържание за целевата аудитория. Връзките, които се свързват с местната аудитория, определят дали ще направят обратни посещения .

November 29, 2017