Back to Question Center
0

Семалт Експерт: Как да се отървете от Троянският ботунет

1 answers:

Троянският ботнет се разпространява, когато вашите мерки за сигурност не са автентични и надеждни. Потребителите, които са напълно разбираеми, могат да получават прикачени файлове от неизвестни податели, които се преструват, че са невинни и искат да се включите в някои онлайн транзакции. За това те ви канят да кликнете върху определени връзки, които не са безопасни. Троичните инфекции най-често се разпространяват чрез тези подозрителни привързаности или връзки - logiciel gratuit de gestion de projet. Те съдържат бот агенти, които се инсталират на вашата система и я правят да изглежда като зомбита. Джак Милър Семалт Мениджър за успех на клиенти казва, че повечето от случаите на троянски ботнет се съобщават, когато системите са засегнати от определен rootkit или троянски кон или когато зловреден код е проникнат в компютърните системи и станат част от паметта й.

Как се разпространяват тези инфекции?

Точно както другите програми, троянските ботнети се разпространяват на случаен принцип и компрометират голям брой компютърни устройства. Тези програми стават част от вашето компютърно устройство и не ви уведомяват, че активно извършват някои незаконни задачи. За повечето части троянските ботнети и инфекции създават конфигурационни записи във вашето устройство и компрометират цялостното им представяне и функционалност .

Как да премахна троянски ботнет от вашата система?

За съжаление, няма начин да се предотврати пристигането на троянски ботнети и други ботове, но можете да ги премахнете от компютъра си по пет различни начина .

Процедура №1: Използване на автомати

За щастие, някои програми и инструменти ви позволяват да намалите до голяма степен троянските ботнети, препоръчваме Ви да използвате Sysinternals или Autoruns. те са инсталирани, не забравяйте да ги активирате възможно най-скоро.Тази програма ще изброи всички троянски ботнети и традиционни ботове, помагайки ви да ги премахнете от вашата система.

Процедура №2: Изчистете кеша

След като инсталирате тази програма, не забравяйте да изчистите кеша си. Позволете ми да ви кажа, че по-голямата част от троянските ботнети оставят фрагментите си, дори когато ги премахнете. Така че изчистването на кеш паметта ще гарантира, че всички техни фрагменти също ще бъдат премахнати и няма нужда да се движите за други мерки за сигурност.

Процедура №3: ​​Инсталирайте антивирусни или анти-троянски програми и ги актуализирайте

Не забравяйте да инсталирате антивирусни и анти-троянски програми и да ги актуализирате всеки ден. Тези програми ще ви помогнат да премахнете всички троянски ботнети, а DoS атаките също могат да бъдат предотвратени до голяма степен. Уверете се, че сте запазили актуализациите си за сигурност и не се колебайте да купите платените им версии за допълнителни характеристики и характеристики.

Препоръчителни антивирусни програми и анти-зловреден софтуер

Kaspersky, ESET Nod32, Avast, AVG, BitDefender, Antivir и Trend Micro са най-надеждните антивирусни програми, които можете да опитате. Програмите срещу злонамерен софтуер включват Malwarebytes, Emsisoft и Zemana. Можете да изтеглите и извлечете някоя от тези антивирусни или анти-злонамерени програми, за да се отървете от троянските ботнети в рамките на няколко минути. Всички те показват информация как троянският злонамерен софтуер заразява вашите системи и не трябва да забравяте да стартирате сканирането всеки път, когато включите компютъра си.

November 29, 2017