Back to Question Center
0

Семалт Експерт от Исламабад - Какви са паяци търсачката и как те засягат SEO?

1 answers:

Различните уебмастъри са загрижени за ключовите думи и фразите на уебсайтовете си, тъй като смятат, че търсачката е преброила всички ключови думи, за да оцени уместността на даден сайт и дори класирането му. За щастие, съвременната SEO включва много неща и не е всичко за ключови думи. В действителност, има стотици хиляди фактори за оптимизация на търсачките, които допринасят за класирането в търсачките на уебсайт. Всичко от заглавните тагове до описанията на мета и входящите връзки е от съществено значение за постигането на по-добри позиции в търсачките - gume sava eskimo test. През годините Google, Bing и Yahoo са се научили как да определят дали уебсайтът е лесен за ползване или не и как да оценява качеството на съдържанието му.

Майкъл Браун, мениджърът за успеха на клиентите на Семалт , казва, че всичко, което Google и Bing трябва да направите, е да посочите своя индекс на сайтове и да определите кои уеб страници имат качествено съдържание и са оторизирани да показват Резултати от търсенето.

Както знаят всички уебмастъри, класирането в търсачката не е статично. Шансовете са вашите конкуренти да добавят и променят далеч по-добри ключови думи и съдържание от вас и работата на Google паяци не може да бъде завършена. Ето защо трябва редовно да актуализирате съдържанието си и да обхващате редица теми. Той ще сигнализира на търсачките, че сайтът е активен и здрав..

Избягвайте гнева на роботите и ботовете на Google

Имаше време, когато търсачките биха могли да бъдат измамени лесно. Уеб разработчиците и уебмайсторите използват различни тактики за черна шапка SEO, за да манипулират класирането на сайтовете в резултатите от органичното търсене. Тяхното блокиране на ключови думи е най-известната и широко използвана стратегия, но сега търсачките са станали добри при идентифицирането на такова поведение. Когато паяците съобщават за последващо нарушение, това може да доведе до постоянна забрана или временно наказание. Наказанията са пляскане на китката ви и няма да ви позволи да подобрите класирането на уебсайта си. В резултат на това трафикът на сайта Ви ще бъде намален, тъй като търсачките няма да го класират добре.

Вярно е, че съдържанието е цар, а ако паяците на Google видят, че сте поддържали удобен за ползване и богат на съдържание сайт, който да отговаря на очакванията на посетителите и да се съсредоточи върху най-добрите SEO практики, вашият класирането на сайта определено ще се подобри. Никога не трябва да рискувате класирането си с манипулативни техники, за да привлечете повече посетители, тъй като това няма да ви донесе желаните резултати.

Друг метод за постигане на успех и достигане до върха

Google и други търсачки струват милиарди долари и тези сайтове не достигат върховете на успеха с благотворителни дарения. Този гигант на търсачката се занимава с продажба на рекламно пространство над резултата от търсенето, а клиентите и търговските марки търсят различни думи за търсене като котки и кучета. Когато дадено лице въведе заявката за търсене, автоматично се появяват изскачащите или банерните реклами. Това наистина е добър начин да се заобиколят оцелелите роудъри, ботове и рекламодателите плащат много за пространство само когато потребителите кликват върху рекламите си.

Няма гаранция, че вашият сайт ще получи добър ранг, тъй като има стотици хиляди бизнес уебсайтове на първо място. Най-добрият начин да започнете е да разберете какво прави всеки уеб администратор. С него можете да подобрите съдържанието и да подобрите резултатите от търсенето на вашия уеб сайт.

November 29, 2017