Back to Question Center
0

Semalt Expert разкрива 3 вида SEO и статии за развитие на съдържанието

1 answers:

Развитието на съдържанието и оптимизацията на търсачката може да увеличи пазарния си дял. Това е особено вярно, ако имате страхотен продукт, който удовлетворява клиентите. Въпреки че целта на маркетинга на съдържанието е насочването на трафика към вашия бизнес, качеството на вашия продукт или услуга ще задържа клиентите.

Лиза Мичел, мениджър за успеха на клиентите на Semalt , определя основните причини, поради които можете да се занимавате със съдържанието на пазара:

  • Да бъде източник на полезна информация за клиентите и перспективите
  • .
  • Разбирате клиентите си и можете да им помогнете, като им предоставите ценно съдържание, за да можете да преподавате и да споделяте опит - servidor dedicados argentina.
  • Крайната награда е трафикът. За да получите трафик, можете да използвате три основни вида статии
  • .

Чисто оптимизирани статии

Разговорите с клиенти, tweets и chatter от Facebook, Quora или Reddit могат да вдъхновят статия, базирана на ключови думи. Когато се вдъхновявате да напишете и научите всичко за ключовата дума, можете да напишете статията за чиста SEO.

Основната характеристика на такава статия е плътността на ключовите думи. Това се дължи на факта, че статията е насочена към класирането на страниците за търсене, а не към предоставянето на информация. Може да сте написали такива статии, където използвате инструменти за определяне на плътността на ключовите думи. Такива статии често са скучни, вследствие на ключови думи, които са пълнени в статиите..

Съдържание на фокус върху ключови думи

Това е по-фокусирано върху предоставянето на полезна информация на читателите. Така че, когато пишете такава статия, събирате информация, я правите полезна и след това гарантирате, че е лесна за четене и разбиране.

Накрая, считате вашите ключови думи и ги вмъкнете в текста. Това е лесно: трябва да направите няколко корекции, за да сте сигурни, че ключовите думи изглеждат естествени в текста. Целта ви е да накарате читателя да се почувства информиран или овластен за темата, след като прочете статията.

Съдържание, което искате да споделите

Знаете добре Вашата клиентска база и се наслаждавайте да правите нещо, в този случай да управлявате бизнеса си. Можете да излезете от маркетинговия път и да създадете статии за неща, които искате да споделите с аудиторията си. Тя може да бъде свързана с вашия бизнес, хобита, текущи местни или световни дела и каквото и да е друго, с което се чувствате като споделяне. Разбира се, разумно е да избирате вашите теми мъдро.

От друга страна, може да са интересни неща. Така или иначе, вие пишете тези статии по един спокоен начин, защото искате читателите да получат нещо, което може да не е част от вашия бизнес.

За тези статии не трябва да се съсредоточавате върху ключови думи. Така че не очаквайте да пожънете нищо по отношение на SEO и маркетинга с тези публикации. Тези публикации обаче могат да предложат на вашите клиенти възможността да взаимодействат с вас на по-интимно ниво. Той също така нарушава монотонността на други типове съдържание, които публикувате.

За да запомните

Малко ощипване тук и често е достатъчно, за да се оптимизира статия за определена ключова дума. Ако откриете ключова дума, която може да увеличи SEO рейтингите ви, научете за нея, напишете, редактирайте и накрая публикувайте.

Лесните ключови думи често са пренебрегвани от бизнеса, ако те се считат за нисък от общия брой търсения. Въпреки това, ако класирате добре няколко такива ключови думи, ще получите повече трафик. По-лесно е да се съсредоточите върху тези ключови думи, защото конкуренцията е минимална.

November 29, 2017